Corina Chiriac împlinește 71 de ani! Imagini inedite din casa artistei

image
Corina Chiriac are un tonus de invidiat

Chiar de ziua de Sf. Dumitru, în 26 octombrie, Corina Chiriac împlinește frumoasa și respectabila vârstă de 71 de ani, însă solista a început sărbătorirea zilei sale aniversare puțin mai devreme, așa cum a anunțat în mediul online.

Îndrăgita cântăreață de muzică ușoară a publicat pe rețelele de socializare câteva imagini chiar din locuința sa, arătându-le și prietenilor săi virtuali cum serbează această zi specială.

image
Corina a sărbătorit acasă împlinirea a 71 de ani

„Dragilor, eu am început să mă serbez de astăzi! Vă doresc tuturor sănătate și La mulți ani Dumitra și Dumitru! Până la o nouă revedere, o să mai postez niște fotografii!”, a scris Corina Chiriac pe Facebook. Imaginile publicate le-au permis internauților să intre în casa vedetei, amenajată în stil rustic. 

Cu un buchet de flori în brațe și o șampanie ce aștepta să fie desfăcută, așa și-a început artista ziua de dinaintea aniversării sale propriu-zise. 

image
Corina a sărbătorit acasă împlinirea a 71 de anifoto: arhivă personală

Corina Chiriac împlineşte luni, 26 octombrie, de Sf. Dumitru, vârsta de 71 de ani. Recunoscută pentru melodiile pentru care le-a lansat, „Strada Speranței”, „Inima ta” sau „Mama, doar mama”, Corina a făcut furori în Epoca de Aur şi cu repertoriul, şi cu prezenţa ei.

Cu un șarm special și cu o frumusețe răpitoare, interpreta a rupt inimile bărbaților, fiind una dintre cele mai iubite românce de pe vremuri. Nu are copii, s-a căsătorit o singură dată, la 43 de ani, la Las Vegas, în august 1993, cu omul de afaceri Virgil Anastasiu, (de care s-a despărțit  patru ani mai târziu), dar s-a dedicat în întregime muzicii.

Citește și:

Corina Chiriac, despre cei 5 ani în care a locuit în California: "Luam 75 $/seară, pe trei programe, la un restaurant românesc" VIDEO

INTERVIU EXCLUSIV Corina Chiriac a plecat de la Național TV după 12 ani: "Șefii știu că voiam să mă retrag după Anul Nou"

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
artista lacul morii 3 PNG
archie battersbee jpg
nikita de romania jpg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
4 britney spears 5 jpg jpeg
kylie jenner foto mare jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg
nikita de romania jpg
Oana si Mioara Roman jpg