Botez cu fast pentru fiul lui Pepe! Andra și Măruță, invitați de onoare la petrecerea juniorului

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Pepe (43 ani) s-a bucurat din plin, sâmbătă seara, de o petrecere pe cinste organizată special pentru botezul celui de-al treilea copil al său, Pepe Jr.  Cătălin Măruță și Andra n-au putut lipsi de la eveniment.

Botez de cinci stele pentru micuțul Pepe Jr.

La începutul lunii iunie, Pepe  devenit tată de băiat și de atunci nu-și mai încape în piele de fericire, pentru că familia lui s-a întregit întru totul. Și pentru că botezul bătea la ușă și postul Crăciunului a început deja și un program extrem de încărcat, Pepe a decis să își boteze băiețelul sâmbătă seara, pe data de 19 noiembrie, la un restaurant select din București.

Nașii lui Pepe Junior au fost niște apropiați, iar cuplul Andra și Cătălin Măruță au fost pe post de invitați de onoare, deși atunci când Pepe s-a căsătorit cu Raluca Pastramă, cu care are două fiice, bucuria sufletului său, Maria (10 ani) și Rosa Alexandra (7 ani), prezentatorul tv și artista le-au fost nași de nuntă.

Petrecerea de botez a fost una cu fast. Diana Matei și Taraful Cleante, Connect-R, Mandinga și mulți alți prieteni și colegi de breaslă i-au fost alături lui Pepe, în această zi pe care o va ține minte toată viața pentru că și-a dorit dintotdeauna un băiețel!

Și pentru că a fost o petrecere de familie, Pepe s-a simțit atât de bine încât a cântat la botezul juniorului său. Atmosfera a fost una de zile mari, iar artistul le-a avut alături și pe fetele lui din căsătoria lui Raluca Pastramă, Maria și Rosa, după cum a postat o imagine cu ele pe pagina sa de Instagram, cu mesajul “Cu iubirile mele”.

Nici tânăra mămică Yasmine Ody nu s-a lăsat mai prejos, ea ieșind repede în evidență la petrecere. Yasmine a purtat un costum alb, care îi venea ca și turnat, și a fost extrem de elegantă. Pepe și Yasmine au dansat și s-au bucurat din plin de fericitul eveniment, alături de invitații lor.

Pepe, fericit în noua familie

După ce a divorțat de Raluca Pastramă și și-a refăcut viața alături de Yasmine Ody, Pepe a preferat multă discreție în noua lui relație de cuplu și viața de familie. S-a căsătorit în secret cu mama băiețelului sau, și-a anunțat doar apropiații și fanii săi, membrii canalului său de Youtube, doar comunitatea Pepe Online, că așteaptă al treilea copil și la fel a procedat și cu botezul, ținând totul privat și sub semnul întrebării pentru curioși.

Yasmine Ody, femeia care l-a făcut tată pentru a treia oară pe Pepe, este de profesie make-up artist și s-a născut în anul 1995,  are 27 de ani și este extrem de fericită lângă celebrul artist. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net