Culiță Sterp, țepuit la un botez în Madrid? A cântat, dar banii nu i-a luat. S-a lăsat cu scandal

Ultima actualizare:

Culiță Sterp, 30 de ani, e fiert! A fost antamat pentru a face spectacol la un botez din capitala Spaniei, Madrid, unde a performat, dar banii nu i-a mai luat! Nu pentru că ar fi refuzat el, ci chiar beneficiarul, care nu i-a mai achitat și l-ar fi gonit de la petrecere.

Culiță Sterp și formația sa au revenit acasă fără să fie plătiți

Epopeea spaniolă a fost povestită de acesta pe contul său de TikTok. Culiță Sterp și formația sa fuseseră antamați pentru a cânta la evenimentul din Madrid. Ar fi fost sunat de o doamnă, care și-a luat angajamentul că va achita biletele de avion și cazarea pentru întreaga trupă.

Mai mult, între cele două părți ar fi existat și un contract, care impunea un program artistic de la ora 20.00 până la 04.00 dimineața. Programul artistic din timpul botezului ar fi fost completat și de prestația altei trupe. Așa că, în pauza dintre cântări, Culiță Sterp și trupa ar fi dat o fugă scurtă la un alt eveniment desfășurat în apropiere, pentr un program scurt.

Gazda s-ar fi înfuriat când a aflat de mica „escapadă” și ar fi descins la celălalt eveniment, unde, conform lui Culiță Sterp, ar fi făcut scandal. Motivul invocat? Trupa și-a permis să cânte în altă parte, fiind plătită de ea.

Degeaba ar fi încercat Culiță Sterp să explice faptul că erau în pauză, iar această prestație nu încurca cu nimic botezul, că gazda a tunat și a fulgerat și... nici banii nu i-a mai dat!

Astfel, Culiță Sterp și formația s-au arătat foarte dezamăgiți de întreaga situație. Acesta le-a povestit fanilor că nu se dă bătut și are de gând să își caute dreptatea în instanță. El e decis să acționeze în judecată gazda care nu i-a plătit restul de bani, invocând termenii contractului semnat între cele două părți.

Frații mei, avem o întâmplare mai ciudată să transmitem, suntem mai supărați așa, sunt aici cu toată formația. Suntem la Madrid și, pentru prima oară în viața noastră, în viața mea, de 5 ani de când cânt, pentru prima oară când mi s-a întâmplat așa ceva. Cântam la un botez, aici la Madrid, o să vă arăt exact că am făcut și niște filmări de la oamenii ăștia și aici la botezul ăsta erau două formații, mai era Cornel Cojocaru cu formația lui, oamenii ne-au plătit să venim să cântăm de la ora 20:00 seara până la dimineața la 04:00, program normal. Ne-au chemat de la 18:00 seara acolo, am stat două ore că nu era nimeni, ok, n-am mai zis nimic, am început să cântăm. Am cântat trei programe și după al treilea program a intrat Cornel Cojocaru să cânte, să cânte o oră, fiecare cântam câte o oră și ora aia, cât eu stau în pauză, atenție, deci stau la masă în pauză, stăteam toți în pauză, ne-am dus jos că jos era alt botez, am zis să facem un program la oamenii ăia că au venit după noi, deci au venit ei după noi. Și, ce-am zis? Jumătate de oră sau 40 de minute. Da, ne-am dus jos, am început să cântăm. N-am apucat să cântăm 10-15 minute că vine doamna asta de sus, doamna în verde, doamna Mihaela. Doamna Mihaela, își mulțumim frumos, ești foarte drăguță, i-a aruncat microfonul pe jos”, a spus Culiță Sterp pe TikTok, citat de wowbiz.ro

Mai grav, pentru muzicanți, este faptul că gazda le-ar fi spus că le anulează și biletele de avion! Bineînțeles, acest lucru nu înseamnă că ei nu se vor mai întoarce acasă, doar că vor fi nevoiți să bage mâna în propriile buzunare.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net