Carmen de la Sălciua, atac fără precedent la mama lui Culiță Sterp

Ultima actualizare:

Carmen de la Sălciua nu a stat mult pe gânduri și a reacționat după mama lui Culiță Sterp, fostul soț al artistei, a făcut câteva afirmații care nu i-au mers deloc la inimă vedetei. 

carmen de la salciua

La scurtă vreme după ce Carmen de la Sălciua a dezvăluit că și-a unit destinele cu Marian Corcheș, mama lui Culiță Sterp a pus la îndoială rezistența căsătoriei pe care tocmai a început-o fosta sa noră.

Geta Sterp s-a legat de faptul că artista a fost măritată cu fiul ei doar pentru un an de zile, așa că se întreabă cât va rezista Carmen de la Sălciua în noul mariaj.

Carmen de la Sălciua reacționează după afirmațiile făcute de fosta ei soacră

Carmen de la Sălciua a reacționat după afirmațiile făcute de mama Geta
Carmen de la Sălciua a reacționat după afirmațiile făcute de mama Geta

Cunoscuta artistă a taxat-o imediat pe mama Geta. Vedeta a postat un mesaj în mediul online, preluând un text al scriitoarei Irina Binder.

„M-a întrebat cineva de ce nu mă opresc să arunc cu pietre în câinii care mă latră (adică în cei care mă vorbesc de rău). Răspunsul meu este: pentru că nu mă tem de ei ca să simt nevoia să mă apăr.

Și pentru că eu nu lupt cu cei mai slabi decât mine. Eu știu că, de obicei, câinii îi latră doar pe cei pe care nu îi cunosc sau pe cei de care se tem. Și mai știu că unii latră doar pentru a atrage atenția asupra lor atunci când se simt invizibili, mici, neimportanți ș ignorați. Sau atunci când vor să pară mai puternici, când vor să-și ascundă slăbiciunea.

Pentru unii lătratul este tot ceea ce au. Lătrând, au iluzia că sunt liberi, că sunt puternici și că sunt importanți. Pentru mine nu sunt. Lătratul se face mereu dintr-o poziție inferioară, iar eu nu mă cobor într-atât.

Lăsați câinii să latre. Iar dacă latră prea tare, nu-i opriți aruncând cu pietre, ci dați muzica mai tare”, a fost mesajul pe care Carmen de la Sălciua l-a postat pe pagina sa personală de Instagram.

Carmen de la Sălciua s-a căsătorit în secret

Carmen de la Sălciua s-a căsătorit cu Marian Corcheș
Carmen de la Sălciua s-a căsătorit cu Marian Corcheș

Solista și partenerul ei de viață s-au căsătorit recent. Cântăreața a dezvăluit care a fost motivul pentru care a dorit să păstreze secretul în legătură cu acest eveniment special.

Carmen de la Sălciua a ales discreția deoarece e de părere că oamenii „au talentul de a strica tot ce e frumos.” Vedeta și-a explicat decizia într-un mesaj publicat în mediul online.

„Cel mai rău lucru pe care poți să-l faci în viață cred că este să povestești despre planurile tale oamenilor care niciodată nu te-au aplaudat și niciodată nu o vor face. Bineînțeles, pentru că unii chiar au talentul de a strica tot ce e frumos.

De asta am ales să-mi fac nunta într-o mare discreție, pentru că, citind prin comentariile de la pozele mele, îmi dau seama că răutatea a ajuns la cote alarmante, oamenii au uitat cu totul de bunătate. Când citesc unele comentarii mi se pare că trăim într-o mare junglă, în care efectiv îți e teamă să mai postezi, îți e teamă de orice”,a scris cântăreața pe pagina personală de Instagram.   

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net