Carmen de la Sălciua se căsătorește cu iubitul, după doar un an de relație

Carmen de la Sălciua traversează o perioadă foarte bună! După divorțul zgomotos de Culiță Sterp, din anul 2019, vedeta iubește din nou și este pregătită să ajungă încă o dată în fața ofițerului de stare civilă. 

Carmen a fost cerută în căsătorie de Marian în timpul unei vacanțe în Dubai
Carmen a fost cerută în căsătorie de Marian în timpul unei vacanțe în Dubai

Carmen de la Sălciua a dat vestea pe pagina personală de Instagram, acolo unde a distribuit mai multe imagini în care apare un tort pe care este scrisă întrebarea „Vreți să fiți nașii noștri?", semn că ea și iubitul, pe nume Marian Corcheș, știu deja pe cine și-ar dori aproape în ziua cea mare. 

Carmen și Marian au ales deja nașii
Carmen și Marian au ales deja nașii

Carmen și Marian sunt împreună de doar un an, însă povestea de dragoste dintre ei a evoluat rapid, iar bărbatul a cerut-o în căsătorie în urmă cu aproximativ două luni, în timp ce se aflau într-o vacanță în Dubai.

Cât despre așteptata nuntă, Carmen de la Sălciua povestea recent că, cel mai probabil, nu va avea loc anul acesta pentru că este foarte ocupată să onoreze concertele pe care le are programate, însă nu este exclus să aibă loc cununia civilă și cea religioasă! 

Carmen de la Sălciua a mai fost căsătoriță. Motivul divorțului de Culiță Sterp

Carmen de la Sălciua a mai fost căsătorită cu artistul Culiță Sterp, însă mariajul lor nu a funcționat, iar cei doi s-au despărțit în anul 2019. Separarea a fost una cu scandal, nu au lipsit acuzațiile pe care și le-au adus public! Cântăreața a mărturisit că motivul pentru care a pus capăt legăturii cu solistul a fost infidelitatea acestuia. 

„O femeie înșelată e ca o lumânare stinsă. Divorțul nostru era oarecum premeditat. L-am premeditat din secunda în care am aflat de prima infidelitate. Am aflat de prima lui infidelitate la o lună după căsătorie. Lumea credea că am făcut toată mascarada asta pentru rating, pentru că am mai stat un an împreună", povestea Carmen de la Sălciua, în platoul unei emisiuni. 

Carmen și-a făcut mai multe operații estetice 

Deși are doar 33 de ani, Carmen de la Sălciua a trecut deja pragul clinicilor de înfrumusețare și se declară împătimită a operațiilor estetice.

Cântăreața a slăbit considerabil, și-a mărit sânii cu ajutorul implanturilor mamare și a scăpat de câteva riduri pe care le considera inestetice. Și buzele au fost injectate pentru un plus de volum. Toate operațiile au depășit 20.000 de euro, însă Carmen nu ține cont de bani atunci când vine vorba despre frumusețe.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net