Carmen de la Sălciua îl desființează pe Culiță Sterp. Motivul dureros pentru care a fugit din casa artistului

Ultima actualizare:

Carmen de la Sălciua a povestit cu durere în suflet despre divorțul de Culiță Sterp, motivul pentru care s-a separat de artist, dar și de ce a plecat din căminul conjugal. Declarațiile cântăreței vin în contextul în care mama fostului soț a declarat că vedeta a plecat fără explicații de acasă.

Carmen de la Sălciua a avut o relație cu năbădăi cu Culiță Sterp
Carmen de la Sălciua a avut o relație cu năbădăi cu Culiță Sterp

Carmen de la Sălciua, mariaj eșuat: înșelată și neînțeleasă

S-a tot discutat despre relația dintre Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, cuplul favorit al tinerilor, care s-a destrămat, până la urmă. Cei doi s-au împăcat și certat de-a lungul timpului, însă, în prezent, ambii duc vieți paralele. Artista are o relație cu un alt bărbat și își vede de carieră, iar fostul soț are o iubită care i-a adus pe lume și primul moștenitor, un băiat de care este foarte mândru.

Într-o intervenție la Kanal D, Carmen de la Sălciua a povestit că divorțul de Culiță Sterp s-a produs din cauza infidelității acestuia, nicidecum din vina ei. De altfel, cântăreața de muzică de petrecere a dezvăluit că acesta a fost și motivul pentru care a plecat de acasă.,

„O femeie înșelată e ca o lumânare stinsă. Divorțul nostru era oarecum premeditat. L-am premeditat din secunda în care am aflat de prima infidelitate. Am aflat de prima lui infidelitate la o lună după căsătorie. Lumea credea că am făcut toată mascarada asta pentru rating, pentru că am mai stat un an împreună.

Acum este irelevant ce s-a mai întâmplat. Ulterior, răbdarea și sufletul meu ajunsese la capătul puterilor.”, a spus Carmen, la Teo Show.

Mama lui Culiță Sterp, dezamăgită de Carmen de la Sălciu

Probabil, fără să știe întregul context, mama lui Culiță Sterp a condamnat-o pe Carmen pentru părăsirea căminului conjugal, deși cele două s-au înțeles foarte bine, au avut o relație bună, însă evenimentele de la final au lăsat-o cu un gust amar.

„Carmen, vă spun sincer, s-a integrat foarte bine și foarte repede în familia noastră. Chiar m-a bucurat treaba asta, fiindcă știți și dumneavoastră cum e cu poveștile astea dintre mama soacră și noră. Dar cu Carmen nu am avut probleme pe partea asta. Dezamăgirea a venit mai târziu, când Carmen și-a părăsit casa și soțul. Am fost dezamăgită foarte tare. Ea ar fi trebuit, după mintea mea, să nu facă asta, să plece la prima problemă.”, a declarat, pentru playtech.ro, mama lui Culiţă Sterp.

De altfel, și artistul a făcut declarații, în perioada în care s-au despărțit, despre cum s-a simțit atunci când Carmen a decis să îl părăsească.

„M-am simțit trădat de cel mai bun prieten al meu, când a fost faza cu fosta mea nevastă. Ăla este un capitol închis și știe toată lumea, dar asa de prieteni, am mai simțit trădări, dar lucruri minore. Asta a fost cea mai mare trădare, mai ales că a venit din partea unui prieten foarte bun de-al meu.”, a mărturisit interpretul de muzică de petrecere, la Antena Stars.

Cei doi artiști și-au spus adio chiar pe 14 februarie, Ziua Îndrăgostiților, 2020.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net