Culiță Sterp și Vlăduța Lupău, răsfățații nunților! Ce tarife enorme au

image
Vlăduţa Lupău

Dacă vrei să ai o nuntă reuşită, ia-ţi artiştii momentului. Aceştia sunt Culiţă Sterp (28 de ani) şi Vlăduţa Lupău (30 de ani)! Chiar dacă a fost pandemie, cei doi artişti au fost regii evenimentelor şi nu au stat o clipă, fie că a fost weekend sau chiar zi a săptămânii. Nici tariful lor nu i-a speriat pe petrecăreţii care au plătit şi 5.000 de euro ca să aibă un eveniment de pomină. La ora actuală, Vlăduţa şi Culiţă sunt cei mai solicitaţi artişti.

Dacă anul trecut a fost mai sărăcăcios în privinţa numărului evenimentelor, iată că anul acesta oamenii au profitat de relaxarea măsurilor şi au încercat să recupereze timpul pierdut. Unii artişti au fost în pauză totală, alţii, din contră, nu au ştiut că a fost pandemie  pentru că şi-au făcut meseria ca de obicei, iar la acest capitol doi artişti ar putea câştiga lejer titulatura de „regi ai evenimentelor”. Fie că a fost botez, nuntă, zi aniversară sau onomastică, Culiţă Sterp şi Vlăduţa Lupău au fost şi sunt cei mai solicitaţi artişti ai momentului.

image
Culiţă Sterp onorează evenimente în weekend, dar și în timpul săptămânii

Culiţă Sterp s-a remarcat în urmă cu cinci ani, când cânta cu fosta lui soţie Carmen de la Sălciua, apoi a „spart” barierele notorietăţii după asocierea cu Anna Lesko, pentru piesa „Ivanko”. Anul acesta a fost în topul celebrităţii după participarea la „Survivor”, de la Kanal D, unde mai avea puţin şi câştiga marele premiu. A renunţat de bună voie pentru că acasă îl aştepta un premiu şi mai mare:  iubita lui, Daniela Iliescu, urma să nască primul lor copil. De când s-a întors din Republica Dominicană, celebrul hunedorean s-a împărţit între familie şi cântări.

image
Culiță și Daniela au un băiețel

Agenda concertistică a fost plină şi, pentru că nu mai făcea faţă, a anunţat pe reţele sale sociale că va lua evenimente doar în zona Ardealului. Fie că a fost weekend, fie zi a săptămânii, Culiţă a fost prezent la program. Are notorietate şi este preferat atât de cei de vârsta a doua, dar şi de cei mici,  iar acest lucru se poate vedea în videourile postate pe Instagram, unde copilaşii se strâng în jurul lui şi-l îmbrăţişează, fac poze cu el sau îi cer autografe. Tariful lui Culiţă este de 4.000 -5.000 de euro şi se poate modifica, dar asta nu-i sperie pe doritori. 

image
Cântărețul a ratat premiul la Survivor pentru că a cerut să se retragă din competiție

De partea cealaltă a baricadei se află Vlăduţa Lupău. Se zice că nu ai avut nuntă dacă nu ţi-a cântat Vlăduţa cu Rapsozii Maramureşului. Are o voce puternică, este frumoasă şi face show total- toate ingredientele pentru un program reuşit.

image
În port popular, Vlăduța parcă este o păpușă

Vara aceasta, Vlăduţa a cântat pe litoral în spectacolele organizate de Bebe Mihu, soţul Mariei Dragomiroiu, dar şi prin ţară. Piesele ei „O fată hoinară”, „Seara asta facem show” sau „Până la stele” sunt foarte cunoscute publicului şi le fredonează împreună la evenimente. Îmbrăcată în port tradiţional, cu opinci şi coroană pe cap, sau în rochiţe moderne sexy, Vlăduţa face senzaţie în orice ipostază, iar vocea ei este unică.

FotoJet jpg
Ioana Petric jpg
cub loredana groza png
Regina Elisabeta
dragos patraru starea natiei sanatatii slab jpeg
BeFunky collage (12) jpg
militar pedofil jpeg
cub acident avioane Heathrow Londra
Accidentul preotului Dobra FOTO Poliția Română jpg
Volodimir Zelenski la Izium FOTO Profimedia
image
image
image
image
colaj coolio png
cub loredana groza png
FotoJet jpg
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif