Carmen de la Sălciua, amenințată cu cuțitul la o petrecere: «Am simțit la gât ceva rece»

Carmen de la Săciua a dezvăluit că nu e deloc ușor să fii femeie în lumea muzicii de petrecere, mai ales atunci când cei prezenți sunt mânați de aburii alcoolului la gesturi nesăbuite. Iată ce i s-a întâmplat cântăreței, în timpul unui „chef”!

Carmen de la Sălciua, amenințată cu cuțitul la o petrecere Foto: Captură Video
Carmen de la Sălciua, amenințată cu cuțitul la o petrecere Foto: Captură Video

Cântăreața Carmen de la Săciua a fost invitată în cadrul emisiunii „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, acolo unde a vorbit despre copilăria sa, relația cu fostul ei soț, Culiță Sterp, dar și despre cariera ei în muzică, mărturisind că a existat un moment în care a fost într-un real pericol, în timpul unei petreceri.

Carmen de la Sălciua, despre pericolele din lumea muzicii de petrecere

La începutul carierei ei, se pare că un petrecăreț care voia neapărat o dedicație a ajuns să o amenințe cu cuțitul, după ce artista l-a rugat frumos să aștepte până își termină melodia. Vorbind despre ascensiunea sa muzicală, solista a explicat că domeniul pe care și l-a ales poate fi și unul periculos, mai ales dacă ești femeie, a mai spus ea.

Pentru o femeie e mult mai greu. Pentru că tu, ca artist, vrei sau nu să crezi, ești supus. În momentul în care un om te plătește, pretențiile lui sunt pe măsură. Și un om din sfera asta a petrecerii, consumă alcool, cum se întâmplă des la petreceri unde oamenii se simt bine, iar rațiunea nu mai e aceeași. Și atunci, ție, ca femeie, îți este foarte greu.”, a dezvăluit Carmen de la Sălciua.

Aici a apărut rapid întrebarea gazdei emisiunii: „Te-ai simțit vreodată în pericol?”. Inițial, când pe internet apăruse doar un teaser al show-ului, declarațiile artistei au fost montate unele în continuarea celorlalte, astfel că se înțelea că aceasta vorbea despre relația cu Culiță Sterp, atunci când a răspuns afirmativ. 

Citește și: Survivor 2021. Carmen de la Sălciua, femeia care stă între Culiță Sterp și Jador. Cu primul s-a măritat, cu cel de-al doilea s-a sărutat

Declarațiile pot fi urmărite începând cu minutul 23:00

Carmen de la Sălciua, amenințată cu cuțitul la o petrecere

Se pare, însă, că solista vorbea, de fapt, despre un incident pe care l-a trăit în urmă cu mai mulți ani, când i-a fost pus cuțitul la gât, în timpul unei petreceri unde ea întreținea atmosfera.

Da, m-am simțit în pericol, chiar la începutul carierei mele. Eram la un eveniment și cineva a venit la mine, printre dedicațiile pe care le primeam, și mi-a zis să cânt o anumită melodie. I-am zis că da, dar imediat ce terminam, că primisem declarații de la mai multe persoane.

Și în momentul ăla am simțit la gât ceva rece...era un cuțit. Atunci a fost momentul în care am zis că dacă lucrurile continuă așa, nu știu ce voi face cu muzica. Dar a fost singura situație de acest gen, Dumnezeu m-a ferit.”, a mai povestit artista.

După divorțul răsunător de Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua și-a refăcut viața amoroasă și a fost cerută recent în căsătorie, chiar de 1 aprilie, de partenerul ei, Marian Corches.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net