Uite cum arăta Carmen de la Sălciua înainte să fie mega vedetă!

Carmen de la Sălciua s-a bucurat de celebritate la cote maxime după scandalul divorțului de Culiță Sterp. Acum este cu totul altă persoană după ce și-a făcut o grămadă de intervenții estetice. A slăbit enorm, și-a pus silicoane, și-a mărit buzele și a reușit să șteargă o mare parte dintre riduri. 

cub carmen de la sălciua animat gif

O schimbare amețitoare! Transformarea fizică a cântăreței Carmen de la Sălciua te lasă fără suflare. Poze cu ea de acum cinci ani o arată foarte diferită față de acum. Nu, nu este vorba doar despre filtre, ci despre câteva artificii estetice care au transformat-o într-un sens pozitiv.

Carmen era cunoscută înainte ca o solistă de muzică de petrecere, manele, însă divorțul de Culiță Sterp a propulsat-o ca nivel de notorietate, așa că o dată cu celebritatea a venit și nevoie de a arăta bine. Dacă înainte era o femeie cu forme și o figura comună, acum este mult mai stilată, are forme voluptoase și trăsături de fotomodel.

Citește și: Carmen de la Sălciua, înșelată de Culiță 

A vizitat cabinetul medicilor esteticieni de mai multe ori și iată că lista intervențiilor este una consistentă. Carmen și-a micșorat nasul, și-a pus silicoane, și-a mărit buzele și și-a șters ridurile de pe chip, apoi a apelat la fațete dentare. Sunt intervenții care însumat ajung la aproape 20.000 de euro, însă Carmen pune accept asupra aspectului fizic și nu a ținut cont de bani. 

Blamată pe Instagram de fanii ei care spun că a exagerat cu operațiile, Carmen de la Sălciua infirmă că ar fi apelat la medici pentru a arăta precum o femeie fatală.

 „Sunt așa cum m-a lăsat Dumnezeu! Ajustările estetice: o rinoplastie pentru că aveam nevoie! Restul nu sunt operații! E normal să ai grijă de tine ca femeie! Dacă îți plac melodiile mele îți mulțumesc! De restul frustrărilor nu sunt interesată, absolut deloc! Nu am jignit și nu am judecat deciziile nimănui și mi-ar plăcea să se comporte toți oamenii așa! Nu am spus despre mine că aș fi model, nu m-am autointitulat nicicum …am lăsat oamenii mereu să creadă ce vor! Cei care vor să vadă dincolo de o poză …vor vedea! Oricum ar fi și oricum ar arăta un om, nu are nimeni dreptul să judece!”, a scris Carmen de la Sălciua pe contul ei de Instagram, la momentul respectiv.

stanga
dreapta
download (1) png
download (3) png
download (4) png
download (5) png
download (6) png
download (7) png
download (8) png

Iată însă că modificările sunt mult prea evidente și nu mai lasă loc vreunui dubiu. Carmen de la Sălciua arată perfect acum, iar cel care se bucură de frumusețea ei este Marian Corcheș, bărbatul cu care urmează să se căsătorească. 

Carmen l-a acuzat pe Culiță de infidelitate

Carmen și Culiță au fost căsătoriți aproape doi ani, cu toate că artista a aflat că a fost înșelată la o lună de la nuntă. Aceasta a explicat, într-un interviu mai vechi, că a încercat să treacă peste, rămânând în mariaj, însă în cele din urmă paharul s-a umplut.

Vezi și: Carmen de la Sălciua îl desființează pe Culiță 

O femeie înșelată e ca o lumânare stinsă. Divorțul nostru era oarecum premeditat. L-am premeditat din secunda în care am aflat de prima infidelitate. (..) Sufletul meu ajunsese la capătul puterilor. Am avut momente în care în fața oamenilor păream o persoană fericită și în casa mea poate mă târam pe jos., spunea ea atunci, dezvăluind și că cea mai mare cumpănă din viața ei a fost despărțirea și tot ce a urmat după.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

anca pandrea 1 jpeg
dani otil gabriela prisacariu
FotoJet jpg
image png
Andreea, Cristi Balan
290549186 5344790898900064 2130864606509850689 n jpg
5 poza mare JPG
printul harry profimedia 0685156749 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
dani otil gabriela prisacariu
FotoJet jpg
anca pandrea 1 jpeg
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg
lidia buble png