Carmen de la Sălciua, înșelată și speriată de relația cu Culiță? «M-am simțit în pericol»

Cântăreața Carmen de la Sălciua a fost invitată în cadrul emisiunii „În oglindă”, acolo unde a reușit să își deschidă deschidă sufletul și să abordeze mai multe subiecte din viața personală. Aceasta a vorbit, printre altele, și de relația cu Culiță Sterp, dezvăluind și detaliile care au dus la separare. Iată declarațiile!

image
Carmen de la Săciua, noi detalii despre relația cu Culiță Sterp Foto: Captură Video

Carmen Maria Racolța, cunoscută de publicul larg sub numele de scenă Carmen de la Sălciua, a făcut mai multe dezvăluiri despre relația ei cu cântărețul Culiță Sterp, încă de la începuturile acesteia.

Cei doi artiști formau un cuplu încă de dinainte de a deveni celebri, iar faima le-a distrus relația, spune ea. Povestea lor de iubire a culminat într-un final cu un divorț cu scandal. Cântăreața a povestit că la un moment dat au început să apară tensiuni continue în cuplu.

Carmen de la Săciua, noi detalii despre relația cu Culiță Sterp

Eu eram o simplă Carmen și el era un simplu Culiță. El își dorea foarte mult să apară, eu nu îmi doream deloc. Pot să spun că din momentul ăla, între noi, au fost tensiuni continue.”, a declarat ea. „Te-ai simțit vreodată în pericol?”, a intervenit și prezentatorul emisiunii „În oglindă”, iar răspunsul lui Carmen a venit imediat.

Momentan, însă, subiectul nu a fost dezvoltat, având în vedere că emisiunea nu a apărut încă, iar noi am putut urmări doar un mic teaser, urcat pe platforma YouTube. Întreaga emisiune va fi publicată la data de 11 aprilie.

S-a simțit Carmen de la Săciua în pericol în relația cu Culiță?

Da, m-am simțit în pericol. (..) La o lună de la căsătorie a venit o tânără la mine și mi-a spus: «Să știi că eu sunt îndrăgostită de soțul tău și noi ne întâlnim de foarte mult timp»”, a mai spus cântăreața, urmând să dezvolte toate aceste subiecte în ediția ce va urma.

Amintim că de-a lungul timpului, Carmen și Culiță s-au acuzat reciproc de infidelitate, iar despărțirea dintre ei a fost una răsunătoare, cu scandal. Cu toate acestea, până acum, nu a fost vorba de violență din partea solistului și nu este clar nici dacă la asta a făcut referire Carmen atunci când a declarat că s-a simțit în pericol.

stanga
dreapta
Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au divorțat după 2 ani de căsnicie jpeg
culita sterp carmen de la salciua 2 jpg
carmen de la salciua culita sterp jpg
carmen de la salciua culita sterp nunta jpg
culita sterp carmen de la salciua jpg

Carmen l-a acuzat pe Culiță de infidelitate

Carmen și Culiță au fost căsătoriți aproape doi ani, cu toate că artista a aflat că a fost înșelată la o lună de la nuntă. Aceasta a explicat, într-un interviu mai vechi, că a încercat să treacă peste, rămânând în mariaj, însă în cele din urmă paharul s-a umplut.

O femeie înșelată e ca o lumânare stinsă. Divorțul nostru era oarecum premeditat. L-am premeditat din secunda în care am aflat de prima infidelitate. (..) Sufletul meu ajunsese la capătul puterilor. Am avut momente în care în fața oamenilor păream o persoană fericită și în casa mea poate mă târam pe jos., spunea ea atunci, dezvăluind și că cea mai mare cumpănă din viața ei a fost despărțirea și tot ce a urmat după.

Citește și: Mama lui Culiță Sterp, dezvăluiri din mariajul artistului cu Carmen de la Sălciua: „Am fost dezamăgită când a părăsit casa și soțul”

Actuala soție a lui Culiță, invitată la nunta lor

Mai mult decât atât, solista a mărturisit că actuala soție a lui Culiță a fost prezentă și la nunta lor, ea bănuind încă de atunci o apropiere între cei doi. „Daniela a fost la noi la nuntă, era invitată din partea lui, eu nu îi cunoșteam pe toți invitații. În poze îl luase oarecum în brațe și am bănuit ceva.”, dezvăluia ea.

Citește și: Culiță Sterp s-a întors la Survivor! Și-a dus toată familia în Dominicană

Culiță și Carmen au divorțat și și-au refăcut viețile amoroase

Cuplul a decis să divorțeze în 2008, după o relație plină de urcușuri și coborâșuri, iar Culiță Sterp și-a acuzat partenera de infidelitate, la rândul lui, susținând atunci că s-a simțit trădat.

În prezent, Culiță și-a refăcut viața, fiind căsătorit cu Daniela Iliescu, care i-a dăruit și un băiețel, pe Milan. Și Carmen a făcut același lucru, încercând să-și găsească alesul, însă nu s-a mai căsătorit, până în prezent, chiar dacă a mai avut parteneri.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

peter imre corina dănilă jpg
gabi badalau evenimente jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
646x404 (1) jpg
BeFunky collage (46) jpg
paula seling 0 jpeg
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
giani vladimir 25713800 jpeg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image png
BeFunky collage (37) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg