Carmen de la Sălciua, adevăratul motiv pentru care s-a căsătorit în secret: «Trăim într-o junglă»

Ultima actualizare:

Carmen de la Sălciua s-a căsătorit în mare secret cu Marian Corcheș, după doar un an de relație. Interpreta a dezvăluit care a fost motivul pentru care a decis să facă acest pas important în taină. 

Carmen și Marian s-au căsătorit după un an de relație
Carmen și Marian s-au căsătorit după un an de relație

Relația dintre Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș a fost una discutată în presă. La momentul în care Marian a întâlnit-o pe Carmen, el era căsătorit cu o altă femeie, de care a divorțat pentru a putea fi împreună cu cea care l-a cucerit iremediabil. Fosta soție a lui Marian a aflat din mediul online despre relația dintre bărbatul iubit și Carmen. 

Carmen de la Sălciua a distribuit o imagine în care apărea și un portofel. Soția lui Marian a recunoscut portofelul ca fiind al partenerului său de viață. La scurt timp după acest incident, cei doi au divorțat, iar solista și Marian s-au afișat împreună. 

Citește și: Carmen de la Sălciua s-a căsătorit în secret. Artista a arătat ca o zână în ziua nunții 

Un alt amănunt interesant. Carmen de la Sălciua și-a făcut rochia de mireasă la același designer clujean care a creat și rochia de nuntă a fostei soții a lui Marian Corcheș. 

Motivul pentru care Carmen de la Sălciua s-a căsătorit în secret 

Solista și Marian ș-au căsătorit zilele trecute, în secret. Cântăreața a dezvăluit care a fost motivul pentru care nu a anunțat pe nimeni despre eveniment. Conform acesteia, oamenii au tendința de a strica ce este frumos și de arunca cu venin atunci când nu este cazul. Pentru a se feri de toxicitate, artista a preferat să nu vorbească despre eveniment internauților, ci să le ofere marele anunț în ziua în care a devenit mireasă. 

„Cel mai rău lucru pe care poți să-l faci în viață cred că este să povestești despre planurile tale oamenilor care niciodată nu te-au aplaudat și niciodată nu o vor face. Bineînțeles, pentru că unii chiar au talentul de a strica tot ce e frumos. De asta am ales să-mi fac nunta într-o mare discreție, pentru că, citind prin comentariile de la pozele mele, îmi dau seama că răutatea a ajuns la cote alarmante, oamenii au uitat cu totul de bunătate. Când citesc unele comentarii mi se pare că trăim într-o mare junglă, în care efectiv îți e teamă să mai postezi, îți e teamă de orice”, a scris Carmen de la Sălciua pe pagina personală de Instagram. 

Vezi și: Carmen de la Sălciua își planifică retragerea din muzică 

Cu toate acestea, Carmen a adăugat și o notă optimistă mesajului și a mulțumit tuturor celor care au felicitat-o și i-au transmis cele mai bune gânduri. 

„Nu pot să îi aduc în discuție doar pe vampirii energetici de pe pagina mea, trebuie să spun că suntem foarte mulțumiți și foarte fericiți că oamenii pe care noi îi cunoaștem și oamenii cu adevărat alături de noi ne-au lăsat foarte multe comentarii frumoase și vreau să le mulțumesc din suflet, pentru că, deși nu au nicio obligație, și-au răpit puțin din timpul lor și au spus o vorbă bună, pentru că este mare lucru”, a completat Carmen. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!           

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net