Carmen de la Sălciua și-a planificat retragerea din muzică! Simte că face un păcat

Invitată în cadrul unui podcast unde se abordează teme religioase, Carmen de la Sălciua a făcut o confesiune care i-a luat pe nepregătite pe admiratorii săi. Cântăreața a dezvăluit că are în plan să se lase de muzică și chiar să își schimbe și meseria! Iată motivul!

Carmen de la Sălciua are în plan să renunțe la muzică Foto: Instagram
Carmen de la Sălciua are în plan să renunțe la muzică Foto: Instagram

Îndrăgita artistă a mărturisit că uneori simte că păcătuiește prin mesajul pieselor pe care le cântă și că îi poate îndemna, astfel, și pe ascultătorii ei să păcătuiască, nefiind ceva ce poate să „controleze”.

Vezi și: Carmen de la Sălciua se căsătorește cu iubitul, după doar un an de relație

Carmen de la Sălciua are în plan să se lase de muzică!

Carmen de la Sălciua a explicat că îi place ceea ce face și că și-ar dori să cânte în continuare, însă întreaga industrie o face „să intre în păcat”.

Astfel, cu acest gând în minte, Carmen a dezvăluit că și-a făcut un plan al retragerii din muzică, fiind pregătită să renunțe la carieră, la un moment dat. Pentru că iubește muzica însă, va face acest lucru treptat. De asemenea, artista a mărturisit că s-ar vedea „undeva în munți”, dedicându-și viața lui Dumnezeu.

„Încerc pe cât posibil ca muzica pe care o cânt să nu aducă oamenii într-o stare în care să intre în păcat. Deși, de foarte multe ori nu pot să controlez acest lucru și atunci realizez cât de mare este păcatul meu. (..)

Te-ar putea interesa și: Carmen de la Sălciua, amenințată cu cuțitul la o petrecere: «Am simțit la gât ceva rece»

Probabil, lucrarea mea a fost să fiu cunoscută și iubită de atâția oameni și într-un final să fie destinată viața mea lui Dumnezeu. Mi-aș dori. Îmi doresc să cânt, dar îmi doresc s-o iau mai ușor și într-un final, probabil, să-mi schimb meseria.

Simt că aș putea să ajut foarte mulți oameni diin umbră. (..) M-aș vedea undeva într-un vârf de munte, într-o căsuță, și să primesc oameni cărora să le vorbesc despre Dumnezeu.”, a dezvăluit Carmen de la Sălciua, în cadrul podcast-ului „Spovedanii Publice” cu Dinu Christe.

Până să își dedice viața lui Dumnezeu însă, Carmen De la Sălciua a pășit în fața altarului cu alesul inimii ei, Marian Corcheș. Cei doi s-au logodit de curând, la începutul lunii aprilie, după un an de relație, iar pregătirile de nuntă sunt în toi! În trecut, Carmen a fost căsătorită cu Culiță Sterp, iar divorțul dintre ei a fost unul zgomotos.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net