Iancu Sterp, fratele lui Culiță, revenire spectaculoasă. Motivul incredibil pentru care nu ar mai merge la Survivor

Ultima actualizare:

Fost concurent la reality-showul matrimonial "Puterea dragostei", dar și la "Exatlon" și "Survivor", fratele mai mic al lui Culiță Sterp, Iancu, revine în atenția fanilor săi în dublă ipostază, și anume aceea de cântăreț, dar și de sportiv.

Iancu Sterp. Foto: Instagram
Iancu Sterp. Foto: Instagram

Pe 10 mai, în competiția "RXF Superstars Edition", se va lupta în cușcă și Iancu Sterp (23 de ani), fratele mai mic al lui Culiță, amândoi foști participanți la reality-show-uri celebre. Iancu ne-a mărturisit că adoră provocările și de aceea întră în aceste lupte, fiind pentru a două oară într-o astfel de competiție. L-am întrebat dacă ar mai merge la "Survivor" sau "Exatlon", dacă s-ar face peste câteva ediții o competiție "All Stars", și ne-a spus că este plictisitor.

"Nu aș mai merge la Survivor, pentru că este foarte mare plictiseală între competiții, stai pe plajă și te uiți la mare, nu faci mai nimic", spune acesta. Tocmai de aceea a acceptat să se bată a două oară în ring, în cușcă. Și mai mult decât atât, ar vrea până atunci să facă o melodie, să o compună și să o înregistreze și să o folosească atunci când intră în ring, la luptă.

Cât despre alte piese și colaborări, ar vrea să înregistreze în curând una cu fratele lui mai mare, Culiță Sterp, cu care de altfel a mai colaborat de-a lungul timpului. Și dacă tot am vorbit de familie, momentan Iancu este singur, așa că emoții pentru el va avea doar mama Geta. Am vrut să știm ce părere are aceasta despre faptul că fiul ei se va bate în ring. "Mama Geta așteaptă și ea cu sufletul la gură meciul și așteaptă să fiu învingător", ne-a mărturisit Iancu Sterp, chiar înainte de conferința de presă de acum câteva zile, când s-a întâlnit cu ceilalți luptători vedete.

Citește și: Culiță Sterp s-a întors la Survivor! Și-a dus toată familia în Dominicană

Cine e Iancu Sterp?

Iancu Sterp s-a născut pe 28 octombrie 1998 şi trăieşte în satul Tuştea, din judeţul Hunedoara, alături de frumoasă lui familie. Mama Geta, căci aşa este recunoscută în România, a dat naştere la patru copii, două fete şi doi băieţi, pe nume Culiţă, Iancu, Ileana şi Geta. Extrem de muncitori, cei din familia Sterp au propria afacere, o stână de oi, şi îşi câştigă banii prin muncă intensă, la care participă cu toţii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net