Iancu Sterp, declarație de iubire pentru Bianca Comănici de la Puterea Dragostei: «Ești sufletul mereu pereche»

Ultima actualizare:

Foștii concurenți ai emisiunii „Puterea Dragostei”, de la Kanal D, Bianca Comănici și Iancu Sterp, și-au pus admiratorii pe jar după ce tânărul i-a făcut o declarație de dragoste Biancăi! Iată filmulețul!

Ce declarație i-a făcut Iancu Sterp Biancăi Comanici Foto: Instagram
Ce declarație i-a făcut Iancu Sterp Biancăi Comanici Foto: Instagram

Dacă nu au reușit în timpul emisiunii să formeze un cuplu, deși Bianca l-a plăcut pe Iancu, fratele cântărețului Culiță Sterp, să fie acum, după ce s-au terminat filmările de ceva vreme, șansa lor? Bianca Comănici de la „Puterea Dragostei” a publicat în mediul online un filmuleț în care Iancu îi face o declarație de dragoste.

Iancu Sterp, declarație de dragoste pentru Bianca Comănici

Bianca a format un cuplu cu Livian, fiul lui Nelson Mondialu, însă cei doi s-au separat în cele din urmă, în timp ce Iancu s-a amorezat de Denisa, dar se pare că nici între ei nu a fost să fie. 

Așadar, ce se întâmplă în prezent între Iancu și Bianca? Admiratorii lor au intrat la bănuieli după ce, în timpul unui live pe Instagram, Iancu i-a făcut o dedicație de dragoste fostei lui colege de la Puterea Dragostei. 

Din prima clipă în care te-am văzut, am știut că ești sufletul meu pereche și că noi doi vom fi împreună toată viața!”, i-a spus Iancu Biancăi. Fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” a râs subtil în timpul declarației de „dragoste”. Acest filmuleț apare la secțiunea Story a Biancăi Comanici, unde ea a scris: „Nu săriți pe mine, amantele lui Iancu”, în spirit de glumă.

Iancu și Bianca „se joacă” cu urmăritorii lor

Scos din context filmulețul, așa cum a fost publicat de către Bianca, întreaga situație pare reală, însă cel mai probabil cei doi au fost provocați de către urmăritorii lor să-și facă declarații de dragoste în timpul live-ului pe care l-au realizat împreună.

Așadar, a fost o glumă, însă cei ce nu cunosc statusul relațional al celor doi ar putea crede că e real, având în vedere că Bianca nu a adus explicații suplimentare, ci pur și simplu a publicat filmulețul în cauză exact așa! Iar Iancu se pricepe să facă astfel de declarații, se pare, așa că poate fi luat în serios cu ușurință. Pe cei doi îi leagă însă o relație de prietenie, după ce au participat împreună la „Puterea Dragostei”, neexistând poze cu ei care să ateste că ar avea vreo relație.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cai insangerati prin Londra FOTo Twitter FlashFeed jpeg
image
image
image
image
image
image
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net