Rochia îndrăzneață purtată de Cristina Dorobanțu de la "Puterea dragostei". Decolteul a atras toate privirile

Ultima actualizare:

Cristina Dorobanțu, prezentatoarea emisiunii "Puterea dragostei", difuzată de Kanal D, a impresionat din nou prin alegerea vestimentară pe care a făcut-o. 

Cristina Dorobanțu a purtat o rochie îndrăzneață
Cristina Dorobanțu a purtat o rochie îndrăzneață

Cristina Dorobanțu a îmbrăcat o rochie nude, cu un model cel puțin interesant. Articolul vestimentar nu a lăsat loc de prea mult mister, căci a avut și un decolteu generos, dar și o deschidere amplă pe unul dintre picioare.

Rochia a scos în evidență trupul tonifiat al Cristinei și formele generoase cu care a fost înzestrată de către Mama Natură, iar admiratorii de pe Instagram au apreciat fotografia în care vedeta o poartă. Imaginea a fost apreciată de peste 6.000 de persoane în mai puțin de 24 de ore, iar comentariile apreciative nu au lipsit. 

Cristina Dorobanțu, de la concurentă "Bravo,ai stil" la prezentatoare

Cristina Dorobanțu și-a dorit dintotdeauna să ajungă pe micul ecran, în rol de prezentatoare, iar visul i s-a îndeplinit pentru că a muncit din greu pentru a obține ce și-a propus.

Numele Cristinei a devenit cunoscut după participarea ei la emisiunea "Bravo, ai stil". Deși nu a câștigat marele premiu, telespectatorii au îndrăgit-o, iar participarea la concurs i-a adus o creștere semnificativă în numărul persoanelor care îi urmăresc activitatea în mediul online. 

După eșecul de la "Bravo, ai stil", Cristina nu s-a lăsat descurajată. A avut, pentru os curtă perioadă de timp, o rubrică de frumusețe în cadrul emisiunii prezentate de către Teo Trandafir, iar în cele din urmă producătorii de la Kanal D i-au propus să prezinte "Puterea dragostei". Cristina nu a stat prea mult pe gânduri și a acceptat oferta, iar acum o putem vedea pe micul ecran din postura de prezentatoare. 

Cristina are trăsături frumoase, însă recunoaște că a apelat și la ajutorul medicului estetician pentru a estompa micile defecte. Prezentatoarea de dezvăluit că are implanturi cu silicon în zona sânilor și că și-a injectat buzele cu acid hialuronic pentru un plus de volum. Gândindu-se mai bine, regretă intervenția pe care și-a făcut-o la buze și este de părere că ele arătau mai bine înainte de procedură. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net