Cristina Mihaela Dorobanţu, prezentatoarea de la "Puterea Dragostei": "Mă văd în ipostaza de soţie şi mamă"


    Cristina Mihaela Dorobanţu
Cristina Mihaela Dorobanţu

După ce s-a lansat în lumea televiziunii ca fiind pasionată de stil, prezentatoarea face un salt destul de mare, transformându-se în „psiholog“ la Puterea Dragostei.

Pe Cristina Mihaela am cunoscut- o „luptându-se“ pentru crezul ei stilistic cu juraţii de la Bravo, ai stil!, însă viaţa şi producătorii de la Kanal D i-au dat şansa să facă un pas înainte şi i-au oferit bagheta magică a Andreei Mantea, propunându-i rolul de prezentatoare la reality show-ul matrimonial Puterea Dragostei. O ipostază plină de provocări, în care se descoperă pe ea şi încearcă să îi înţeleagă pe concurenţii implicaţi, într-o perioadă în care soarta a pus-o la încercare în plan amoros. Despre noua ipostază şi despre viaţa ei după două despărţiri recente, în cele ce urmează.

Eşti deja la a treia producţie Kanal D în calitate de prezentatoare şi a trecut ceva timp de când te afli în platoul Puterea Dragostei, în Turcia. Cum a fost să-i iei locul Andreei Mantea, care reuşise să atragă un public generos în faţa televizoarelor?

Cristina: Noi fiind colege de trust, a fost destul de uşor, pentru că am preluat frâiele de la ea. Andreea a făcut un lucru extraordinar aici, le-a arătat oamenilor că, dacă te iubeşti cu adevărat, poţi să dovedeşti puterea dragostei. Cumva, mie mi-a fost mult mai simplu, fără să mă ajute fizic, ea mi-a dat curajul să pot face faţă acestui show, ba chiar mai mult, atunci când am decis că voi veni să prezint, mi-a dat şi câteva sfaturi. Mi-a spus, în primul rând, că trebuie să fiu puternică.

Citeşte mai multe aici!

harry si meghan jpg
FotoJet (2) jpg
foto1 copii crisanB jpg
andreea antonescu jpg
Anca Dinicu  jpg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
mihaela radulescu jpg
Razvan Popescu slab jpg
apostol gabriel
Florica Boboi Chefi la cutite Foto Antena 1 jpg
image
image
image
image
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu jpg
Dwayne Johnson jpg
andreea esca 6 png
cub maria constantin animat gif