Cristina Mihaela Dorobanţu, prezentatoarea de la "Puterea Dragostei": "Mă văd în ipostaza de soţie şi mamă"

Ultima actualizare:

    Cristina Mihaela Dorobanţu
Cristina Mihaela Dorobanţu

După ce s-a lansat în lumea televiziunii ca fiind pasionată de stil, prezentatoarea face un salt destul de mare, transformându-se în „psiholog“ la Puterea Dragostei.

Pe Cristina Mihaela am cunoscut- o „luptându-se“ pentru crezul ei stilistic cu juraţii de la Bravo, ai stil!, însă viaţa şi producătorii de la Kanal D i-au dat şansa să facă un pas înainte şi i-au oferit bagheta magică a Andreei Mantea, propunându-i rolul de prezentatoare la reality show-ul matrimonial Puterea Dragostei. O ipostază plină de provocări, în care se descoperă pe ea şi încearcă să îi înţeleagă pe concurenţii implicaţi, într-o perioadă în care soarta a pus-o la încercare în plan amoros. Despre noua ipostază şi despre viaţa ei după două despărţiri recente, în cele ce urmează.

Eşti deja la a treia producţie Kanal D în calitate de prezentatoare şi a trecut ceva timp de când te afli în platoul Puterea Dragostei, în Turcia. Cum a fost să-i iei locul Andreei Mantea, care reuşise să atragă un public generos în faţa televizoarelor?

Cristina: Noi fiind colege de trust, a fost destul de uşor, pentru că am preluat frâiele de la ea. Andreea a făcut un lucru extraordinar aici, le-a arătat oamenilor că, dacă te iubeşti cu adevărat, poţi să dovedeşti puterea dragostei. Cumva, mie mi-a fost mult mai simplu, fără să mă ajute fizic, ea mi-a dat curajul să pot face faţă acestui show, ba chiar mai mult, atunci când am decis că voi veni să prezint, mi-a dat şi câteva sfaturi. Mi-a spus, în primul rând, că trebuie să fiu puternică.

Citeşte mai multe aici!

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net