Cristina Mihaela Dorobanţu, prezentatoarea de la "Puterea Dragostei": "Mă văd în ipostaza de soţie şi mamă"

image
Cristina Mihaela Dorobanţu

După ce s-a lansat în lumea televiziunii ca fiind pasionată de stil, prezentatoarea face un salt destul de mare, transformându-se în „psiholog“ la Puterea Dragostei.

Pe Cristina Mihaela am cunoscut- o „luptându-se“ pentru crezul ei stilistic cu juraţii de la Bravo, ai stil!, însă viaţa şi producătorii de la Kanal D i-au dat şansa să facă un pas înainte şi i-au oferit bagheta magică a Andreei Mantea, propunându-i rolul de prezentatoare la reality show-ul matrimonial Puterea Dragostei. O ipostază plină de provocări, în care se descoperă pe ea şi încearcă să îi înţeleagă pe concurenţii implicaţi, într-o perioadă în care soarta a pus-o la încercare în plan amoros. Despre noua ipostază şi despre viaţa ei după două despărţiri recente, în cele ce urmează.

Eşti deja la a treia producţie Kanal D în calitate de prezentatoare şi a trecut ceva timp de când te afli în platoul Puterea Dragostei, în Turcia. Cum a fost să-i iei locul Andreei Mantea, care reuşise să atragă un public generos în faţa televizoarelor?

Cristina: Noi fiind colege de trust, a fost destul de uşor, pentru că am preluat frâiele de la ea. Andreea a făcut un lucru extraordinar aici, le-a arătat oamenilor că, dacă te iubeşti cu adevărat, poţi să dovedeşti puterea dragostei. Cumva, mie mi-a fost mult mai simplu, fără să mă ajute fizic, ea mi-a dat curajul să pot face faţă acestui show, ba chiar mai mult, atunci când am decis că voi veni să prezint, mi-a dat şi câteva sfaturi. Mi-a spus, în primul rând, că trebuie să fiu puternică.

Citeşte mai multe aici!

Ioana Petric jpg
FotoJet jpg
Regina Elisabeta
BeFunky collage (12) jpg
cub loredana groza png
militar pedofil jpeg
dragos patraru starea natiei sanatatii slab jpeg
cub xonia png
An2 Foto Ștefan Both18 jpg
Ambulanta FOTO Mircea Moira / Shutterstock
image
image
image
image
cub loredana groza png
FotoJet jpg
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe