Cristina Dorobanțu are Covid și e blocată în Istanbul. "Singură de Crăciun"

Ultima actualizare:

Crăciun trist pentru Cristina Mihaela. Frumoasa prezentatoare de la „Puterea Dragostei”, show-ul de la Kanal D, a fost infectată cu Sars-Cov-2. Vedeta s-a izolat în apartamentul de la Istanbul și va petrece Sărbătorile în carantină, departe de cei dragi sufletului ei.

Cristina Mihaela, în locul Andreei Mantea la cârma show-ului " Puterea dragostei" Sursa: Instagram
Cristina Mihaela, în locul Andreei Mantea la cârma show-ului " Puterea dragostei" Sursa: Instagram

Cristina Mihaela Dorobanțu are parte de Sărbători triste. Prezentatoarea show-ului „Puterea Dragostei”, de la Kanal D, are coronavirus. Cristina, care spera că se va întoarce acasă de Sărbători, va petrece Crăciunul în izolare, în apartamentul din Istanbul.

Din fericire, Cristina nu are simptome severe și nu a ajuns la spital. Face tratamentul acasă și privește nostalgică de la fereastră ninsoarea care a început de ieri, la Istanbul.

De luni stau în caranti în Istanbul, orașul sufletului meu. S-a întâmplat fix acum de Sărbători, când ar trebui să fiu acasă alături de cei dragi. Sunt cumințică, îmi iau tratamentul asa cum se cuvine. Simptome: am nasul puțin înfundat, m-au durut puțin mușchii, seara am ușoare episoade de respirație greoaie, nici nu știu cum se spune pentru că nu le iau în seamă. V-am spus, sunt un om puternic, m-am concentrat în așa fel încât să fie totul bine și mergem înainte! Am primit un tratament destul de puternic, care sper să-și fa efectul și la următorul test să ies negativă, a anunțat vedeta într-un Instastory.

Cristina Mihaela se află în izolare, în Istanbul Sursa: Instgram
Cristina Mihaela se află în izolare, în Istanbul Sursa: Instgram

„De Crăciun va trebui să stau singură”

Cristina este o fire optimistă și nu este speriată de Covid. Speră să treacă cu bine de boală și să se întoarcă la cârma show-ului „Puterea Dragostei”. “O să trec peste Covid, chiar dacă de Crăciun va trebui să stau singură. Sunt ok. N-am murit, nu o să mor vă asigur! Trec eu și peste asta!”, a mai sus Cristina.

Cristina Mihaela Dorobanțu este supra-numită "Regina Dragostei" de când i-a luat locul la cârma show-ului "Puterea Dragostei" Andreei Mantea. Tânăra s-a remarcat încă din primul sezon al emisiunii “Bravo, ai stil!”, prezentată de Ilinca Vandici la Kanal D, acolo unde a fost o concurentă de temut. După participarea la “Bravo, ai stil!”, Cristina Mihaela Dorobanțu a prezentat împreună cu Victor Slav show-ul “Îmi place dansul”, la Kanal D. Apoi, vedeta s-a ocupat de rubrica “Secrete între fete”, din cadrul emisiunii moderate de Teo Trandafir și Bursucu.

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net