INTERVIU Cristina Mihaela și-a sacrificat relația cu iubitul pentru "Puterea dragostei": "Fiecare e pe drumul lui"

image
Cristina Mihaela Dorobanțu prezintă "Puterea dragostei"foto: Kanal D

A pus cariera pe primul plan, a lăsat în urmă o relație de 6 ani și a plecat în Turcia. Fashionista Cristina Mihaela Dorobanțu este încântată 100% de faptul că prezintă la Kanal D reality-show-ul “Puterea Dragostei”. Ce îi lipsește însă din România, atunci când se află pe platourile de filmare din Turcia, dacă are sau nu un iubit acum și cât de pretențioasă este într-o relație, Cristina Mihaela a povestit într-un interviu exclusiv pentru Click!

 • Click! Ești pasionată de tot ce înseamnă modă și prezinți un reality-show despre viață și relații de dragoste. Te așteptai să ajungi aici?

Cristina Mihaela Dorobanțu: Am muncit foarte mult și m-am implicat în toate proiectele din care am făcut parte până acum, de când am fost primită în familia Kanal D. Începând cu participarea la show-ul fenomen “Bravo, ai stil!”, urmând apoi “Bravo, ai stil! Panorama”, rubrica “Secrete între fete”, din cadrul “Teo Show”, și “Îmi place dansul”, până aici, unde sunt astăzi, la “Puterea dragostei”. Pot să spun că sunt mândră de tot ceea ce am realizat până acum, că am muncit și învățat în fiecare zi, de la profesioniștii care mi-au stat alături, și mă bucură enorm că fac parte dintr-un proiect atât de mare și de îndrăgit de public precum este “Puterea dragostei”.  În ceea ce privește moda și reality-ul, încerc să le îmbin pe amândouă, în sensul că atunci când apar în fața telespectatorilor încerc să arăt cât mai bine, iar asta se datorează și faptului că am participat la “Bravo, ai stil!”, unde cred că am evoluat frumos și am învățat foarte multe acolo. Faptul că astăzi vin în fața telespectatorilor în postura de moderatoare a show-ului “Puterea dragostei” întărește ceea ce spuneam anterior, faptul că am reușit să îmbin toate lucrurile pe care mi le-am dorit, la care am visat, pe care le-am învățat.

 • Ce ți-ai fi dorit de la tine din punct de vedere profesional? Unde visai să ajungi? Ai spus la un moment dat că ți-ar fi plăcut să prezinți știrile!

Niciodată nu am renunțat la ideea de a prezenta știrile, însă a apărut oportunitatea unică, aceea de a modera reality-ul “Puterea dragostei” și toată energia mea mi-o canalizez aici. Consider că viața m-a dus acolo unde cred eu că trebuia și unde consider că mă descurc destul bine, adică în direcția de reality-show. 

image
Cristina Mihaela Dorobanțu este una dintre cele mai stilate prezentatoare TV
 • Ai regrete cu privire la viața ta privată, la faptul că ai făcut un pas înapoi înainte de nuntă și ai renunțat la vechea relație pe care ai avut-o timp de 6 ani?

Nu am regrete, pentru că ele există atunci când lucrurile nu merg așa cum trebuie între mine și persoana de lângă mine. Lucrurile între noi au mers bine până în momentul despărțirii, când am decis să ne spunem “rămas bun” cu maturitate. În momentul de față sunt mult mai liniștită, pentru că mă pot dedica total proiectului “Puterea dragostei”. Învăț în continuare, sunt implicată sută la sută în acest show și, dacă va fi, în viitor, dacă o să am parte și de dragoste, înseamnă că sunt chiar foarte norocoasă. Trăiesc cu bucurie fiecare clipă și mă bucur enorm că am susținerea publicului și a colegilor mei, o echipă extraordinară.

 • Cum ești, sufletește vorbind, acum? Iubești, te simți iubită? Se spune că te-a împăcat cu fostul tău partener de viață!

Sufletește sunt bine! Nu, nu m-am împăcat cu fostul meu partener de viață. Noi am rămas în relații bune, decente, ca doi oameni civilizați, dar fiecare e pe drumul lui. Mă simt iubită în fiecare zi de persoanele care mă înconjoară pentru că și eu, la rândul meu, ofer foarte multă iubire.

 • Cât ești de pretențioasă într-o relație?

Spre surprinderea multora, poate, nu sunt o persoană pretențioasă, în general, și nici în relație nu exagerez.

 • Cum e viața ta dincolo de micul ecran? Ce faci în Turcia atunci când nu ai filmări? Cum îți place să te răsfeți?

Viața mea este plină! Filmăm foarte multe ore la “Puterea dragostei”, iar în zilele în care avem un mic “respiro”, în weekenduri, vin acasă, să-mi văd familia și prietenii. Timpul trece rapid, așa că imediat revin la muncă, cu drag, pe platourile de filmare. Nu prea am timp să mă răsfăț în timpul săptămânii. Petrec foarte multe ore la filmări, dar atunci când revin în România am program standard de îngrijire… din cap până-n picioare. Abia apoi, când termin toate acestea, îmi încep ziua.

 • Ce contează cel mai mult pentru tine acum?

Cel mai mult pentru mine acum contează cariera, latura profesională și faptul că emisiunea “Puterea dragostei” trebuie să rămână, ca și până acum, în topul preferințelor telespectatorilor.

 • De ce anume îți este cel mai tare dor din România? Ce îți lipsește de acasă?

Cel mai dor îmi este de părinți, de câinele meu, Mikey, de prieteni, de mâncarea românească. Deși bucătăria turcească este fabuloasă, îmi este dor și de cele de acasă.

image
Cristina Mihaela s-a acomodat cu viața în Turcia
 • La ce anume nu ai face niciodată reclamă?

Nu aș face niciodată reclamă la un produs pe care nu l-am testat sau despre care știu că nu funcționează.

 • Ce nu știu încă admiratorii tăi despre tine?

Admiratorii mei nu știu despre mine că sunt o persoană mai simplă deși, în aparență, poate par foarte sofisticată, pretențioasă. Foarte multe persoane care au ajuns să mă cunoască și-au dat seama că, mai mult decât aparențele, pentru mine contează să fiu, să leg conexiuni cu oameni care sunt buni și frumoși.

 • Care a fost momentul tău preferat de până acum de la “Puterea Dragostei”? Dar cuplul? De partea cu ești?

Toate cuplurile îmi sunt dragi, nu se pune problema să am “simpatii” aparte. Însă, dacă ar fi să mă refer la momentul preferat de până acum din cadrul “Puterea dragostei”, cred că îl voi menționa pe cel în care s-a format primul cuplu, George și Mona, în cazul căruia am simțit că există dragoste adevărată, deși acum nu mai sunt împreună. M-am bucurat enorm că, încă de la începutul sezonului, am putut vedea scântei ale iubirii adevărate.            

 • Unde te vezi peste 5-6 ani, profesional și personal vorbind?

Deși râd cu colegii mei turci și le spun că voi petrece zece ani la “Puterea dragostei”, peste cinci-șase ani, profesional vorbind, mă văd în aceeași postură, aceea de moderatoare a acestui îndrăgit reality. Sper să continuăm acest proiect frumos, pentru că este cu și despre iubire, iar acest sentiment contează, după părerea mea, enorm în viață. Vom vedea ce ne va aduce viitorul, ce îmi doresc este să rămân și să fac performanță în lumea televiziunii, la Kanal D.

Citește și:

Cristina Mihaela Dorobanţu: «De la mama ştiu o mulţime de trucuri de înfrumuseţare»

INTERVIU Andreea Mantea: «Sunt o mamă leoaică». Cum e viața vedetei după aproape 2 ani petrecuți în Turcia

carmen tanase jpeg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
image png
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
giani vladimir 25713800 jpeg
foto 1  Cristina Spatar JPG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
beyonce
FotoJet (1) jpg
foto 1  Cristina Spatar JPG
iuliana beregoi
2 taylor swift jpg jpeg
FotoJet jpg