Iancu Sterp are o nouă iubită! Cum arată prima fotografie cu cei doi îndrăgostiți

Iancu Sterp, fratele mai mic a lui Culiță Sterp, iubește din nou. Atingeri tandre și fericire, asta se poate observa din imaginea cu cei doi.

Iancu Sterp are o nouă iubită! Cum arată prima fotografie cu cei doi îndrăgostiți
Iancu Sterp are o nouă iubită! Cum arată prima fotografie cu cei doi îndrăgostiți

Curtat de multe doamne și domnișoare, fratele lui Culiță Sterp, este unul dintre cei mai doriți bărbați din lumea mondenă. Cu un istoric stufos în dragoste, Iancu Sterp s-a decis asupra unei singure femei.

Vloggerul a încercat mereu să fie cât se poate de discret în legătură cu viața sa sentimentală și nici de această dată nu a făcut excepție. Iancu a avut grijă să nu-i dezvăluie identitatea tinerei care se află în brațele lui.

O imagine cât 100 de cuvinte!

Fotografia a fost postată chiar de Iancu Sterp pe pagina sa de Instagram. În poză cei doi se țin în brațe, iar chipul celei care i-a furat inima, este ascuns.

Chipul lui Iancu spune însă foarte multe. Putem citi cu ușurință cât este de fericit și îndrăgostit de blonda pe care o ține în brațe.

Mai mult decât atât, se pare că cei doi se află într-o vacanță împreună. Aceștia au ales să escaladeze munții din Brașov.

Iancu Sterp, declarație de dragoste din partea Biancăi Comănici

Fosta concurentă la Puterea Dragostei, Bianca Comăneci a pierdut un meci pe Tik Tok și a fost nevoită sa îi facă o declarație de dragoste lui Iancu în direct.

Acesta a pus pe fundal melodia lui Whitney Houston “I will always love you” și a început să spună ce simte pentru el, susținând că între ei mereu o să fie ceva special.

“Dragă Iancu, ești unul dintre cei mai dulci băieți pe care i-am cunoscut vreodată, cu cele mai dulci și moi buze pe care le-am pupăcit.

Chiar dacă noi am avut o poveste mai agitată, întotdeauna vom rămâne alături unul de celălalt, cel puțin în inimioara mea.

Dacă am fi unul lângă celălalt, ar ieși mare foc, pentru că între noi doi există o chimie mult prea mare, pe care nu o poate șterge nimeni. Oricine s-ar băgat între noi doi nu ar reuși.

Nu că am fi împreună, dar sufletește vorbind suntem unul pentru celălalt. Să mă ierte viitorul meu soț, dar tu mereu vei ocupa un loc important în viața mea.”, este o parte a declarației pe care Bianca Comănici i-a făcut-o lui Iancu Sterp.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net