Culiță a lăsat aroganțele acasă! Gestul pentru care îl aplaudă toată lumea!

Deși se scaldă în bani, lui Culiță Sterp nu-i plac aroganțele! Solistul de muzică de petrecere a fost surprins, zilele trecute, de paparazzii Click!, plimbându-se prin București, împreună cu soția sa, Daniela, cu taxiul. Solistul și-a lăsat bolidul de mii de euro acasă la Hațeg și a venit să-și susțină fratele, pe Iancu Sterp, la meciul de MMA cu Ovidiu Neveu.

cub Culita Sterp png

Frații Sterp întorc banii cu lopata, dar, spre deosebire de restul maneliștilor, aceștia nu fac aroganțe. Culiță Sterp e familist convins, s-a așezat la casa lui împreună cu Daniela Iliescu, cu care are un băiețel, Milan. Zilele trecute, aceștia au fost surprinși de paparazzii Click! plimbându-se prin București cu taxiul și nu cu bolidul lor de fițe. Se pare că pe cei doi i-ar fi speriat traficul sufocant din Capitală.

Culiță Sterp și soția au apelat la serviciile unui taxi pentru a se deplasa la un imobil din zona Puțul lui Zamfir. Odată ajunși la destinație, cei doi au urcat la etajul 1, acolo unde au rămas preț de 30 de minute. Apoi au urcat din nou în taxi și s-au deplasat către un alt imobil, situat într-un ansamblu rezidențial cu barieră din zona de Nord a Capitalei.

stanga
dreapta
Culita Sterp 32 JPG
Culita Sterp 28 JPG
Culita Sterp 30 JPG
Culita Sterp 24 JPG
Culita Sterp 20 JPG
Culita Sterp 22 JPG
Culita Sterp 21 JPG
Culita Sterp 18 JPG
Culita Sterp 19 JPG
Culita Sterp 13 JPG
Culita Sterp 14 JPG
Culita Sterp 15 JPG
Culita Sterp 3 JPG
Culita Sterp 1 JPG
Culita Sterp 5 JPG
Culita Sterp 2 JPG
Culita Sterp 6 JPG

Culiță l-a susținut pe Iancu la meci!

Culiță și soția Daniela au venit în București, zilele acestea, pentru al susține pe Iancu Sterp, fratele lui Culiță, la meciul de MMA cu tik-tokerul Ovidiu Neveu. Iancu l-a bătut măr pe tik-toker, meciul lăsându-se cu lovituri dure, demne de confruntările din ring din Statele Unite. Culiță Sterp și iubita lui, Daniela Iliescu, au fost prezenți alături de Iancu la meci, interpretul felicitându-și fratele pentru victorie.

iancu sterp ovidiu neveu rxf jpg
Iancu Sterp l-a bătut măr pe tik-tokerul Ovidiu Neveu Sursa: Instagram

Culiță, pe numele său adevărat Nicolae Sterp, are 28 de ani și s-a născut și a copilărit în Hațeg. Cântărețul de muzică de petrecere provine dintr-o familie numeroasă și avută, cu nu mai puțin de patru copii: două fete și doi băieți. Familia Sterp deține peste 800.000 de oi, iar înainte să devină celebru, atât el cât și fratele său, Iancu, se ocupau de această afacere.

Culiță Sterp s-a făcut remarcat în show-biz încă de pe vremea când era căsătorit cu solista Carmen de la Sălciua, alături de care a și înregistrat câteva piese.

Artistul a participat și la „Survior România” anul trecut. Acesta a cerut să fie eliminat din competiție pentru a fi prezent la nașterea băiețelului său, Milan.

Tariful lui Culiță la petreceri este unul destul de piperat, ajungând până la 5000 de euro de cântare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

peter imre corina dănilă jpg
gabi badalau evenimente jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
646x404 (1) jpg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
varujan vosganian paparazzi iunie 2022 (1) JPG
cub dan șucu png
cub andrei stefanescu png
cub traian basescu png
cub MIhaela Geoană png
berecleanu oianu jpg