Iancu Sterp, meci brutal de MMA cu Ovidiu Neveu. Fratele lui Culiță era sigur că o să câștige confruntarea

Marți seară, Iancu Sterp și Ovidiu Neveu au intrat în cușca de MMA, iar lupta dintre aceștia a fost una crâncenă și s-a lăsat cu lovituri demne de meciurile din Statele Unite.

iancu sterp ovidiu neveu rxf jpg
Ovidiu Neveu vs Iancu Sterp / Sursa foto: Facebook RXF

Provocarea a fost lansată chiar de Ovidiu Neveu, care l-a întâlnit pe Iancu Sterp, deoarece acesta este foarte popular, Sterp având peste 500.000 de abonați pe YouTube. 

Cum a decurs meciul Sterp vs. Neveu

Meciul de la RXF l-a avut pe Iancu Sterp în prim-plan, care a reușit să se impună împotriva lui Ovidiu Neveu. Începutul meciului a fost bazat pe lovituri la apropiere, cei doi ducând la podea o mare majoritate a meciului. 

Vezi și Iancu Sterp, fratele lui Culiță, revenire spectaculoasă. Motivul incredibil pentru care nu ar mai merge la Survivor

Iancu Sterp a reușit să conducă meciul de MMA până la final, când a fost declarat câștigător de către arbitru. Meciul s-a sfârșit printr-o strangulare a lui Ovidiu Neveu de către Iancu Sterp, care a reușit să-l țină în priză pe Neveu până când acesta a cedat. 

„Vă iubesc pe toți, și pe cei care m-ați susținut, și pe cei care mi-ați dat hate, cu toții am avut de câștigat. Vreau să spun că nu v-am dezamăgit de data asta, așa că rămâneți cu mine, că noi suntem cei mai buni. ”, a declarat Sterp, după finalul meciului.

Chiar și Culiță Sterp și iubita lui, Daniela Iliescu, au fost prezenți alături de Iancu. Interpretul l-a felicitat pentru victorie pe fratele său, fiind, oricum, sigur că fratele său va câștiga confruntarea de aseară.

stanga
dreapta
Iancu Sterp RFX jpg
iancu sterp rxf 3 jpg
iancu sterp 4 rxf jpg
ovidiu neveu iancu rxf jpg

Iancu Sterp și Ovidiu Neveu, la un pas de bătaie, chiar la conferința de presă

În timpul conferinței de presă, care a avut loc înainte de meciul din cușcă, Iancu l-a amenințat pe Neveu că îl va arunca din ring.

Citește și Survivor 2021. Iancu, fratele lui Culiță Sterp: ”Nu mă așteptam să fie atât de bun”. Faimosul trage tare pentru copilul lui

Așa cum a spus și la conferință, vedeta de pe TikTok l-a provocat pe Iancu, deoarece acesta se bucură de o faimă impresionantă în spațiul on-line. 

“Clar, m-a provocat că sunt popular. El știe clar că nu are nimic de pierdut, dar oricum o să îl bat rău. După ce îl fac KO, o să îl iau de picior și o să îl arunc peste cușcă. Promit!

Ca să vadă cât este de slab Iancu Sterp. Să fie pregătiți oamenii din staff-ul lui să îl prindă, să nu își rupă ceva coaste.”, i-a spus Iancu Sterp lui Ovidiu Neveu.

Chiar în timpul conferinței, Iancu Sterp l-a îndemnat pe Neveu să-și facă o programare la spital, deoarece acesta era sigur că îl va bate „rău”.

stanga
dreapta
iancu sterp rxf ovidiu neveu jpg
iancu sterp rxf 2 jpg
iancu sterp ovidiu neveu rxf jpg
iancu sterp rxf jpg

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

peter imre corina dănilă jpg
gabi badalau evenimente jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
646x404 (1) jpg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
rapid cfr cluj jpg
FotoJet (5) jpg
mihai macovei jpg
emma raducanu
athlete photoshoot david popovici 001 jpeg
raducanu emma GettyImages 1356002019 jpg