Adevărul despre tatăl biologic al lui Culiță Sterp, spus chiar de mama Geta. Femeia a crescut singură 4 copii!

Ultima actualizare:

Mama fraților Sterp, Culiță și Iancu, a fost invitată în cadrul unei emisiuni, unde a făcut mai multe dezvăluiri despre fostul ei soț, tatăl celor patru copii ai săi. Se pare că „mama Geta”, așa cum i-a rămas numele, a fost nevoită să își crească de una singură copiii, după ce a fost părăsită de fostul ei partener.

Culiță Sterp, alături de mama lui, doamna Geta Foto: Arhivă personală
Culiță Sterp, alături de mama lui, doamna Geta Foto: Arhivă personală

Doamna Geta, mama fraților Sterp, a făcut dezvăluiri despre fostul ei partener, după ce bărbatul a fost prezent la un eveniment important din familie. De curând, Culiță și-a botezat băiețelul pe care îl are alături de Daniela Iliescu, Milan, iar de data aceasta tatăl cântărețului a fost nelipsit de la ceremonia de creștinare a nepoțelului său.

Mama fraților Sterp și-a crescut singură cei patru copii

Mama lui Culiță, o femeie simplă, a vorbit recent despre greutățile prin care a trecut de-a lungul vieții sale, atingând și subiectul separării de fostul ei soț. Doamna Geta a fost nevoită să îi crească singură pe cei patru copii ai săi, după ce a fost părăsită de partenerul ei, care și-a refăcut viața alături de o altă femeie.

În cadrul emisiunii „Online Story”, doamna Geta a dezvăluit că nu a avut o viață tocmai ușoară. Mama Geta, așa cum este cunoscută în mediul online, după ce ambii ei băieți au devenit faimoși, a dezvăluit că fostul ei soț a fost prezent la botezul nepoțelului lor, fiul lui Culiță Sterp. Femeia a dezvăluit că fostul ei partener are în prezent în viața lui pe altcineva, însă acea persoană nu l-a însoțit la eveniment.

Ce spune mama Geta despre fostul ei soț

Doamna Geta a explicat că nu s-ar fi supărat dacă fostul ei soț și-ar fi adus la eveniment actuala parteneră de viață. Cu toate acestea, mama fraților Sterp are un reproș de făcut la adresa bărbatului. Femeia și-ar fi dorit ca partenerul ei să fie prezent și să se implice în viața lor de familie, în special în creșterea copiilor, în loc să „plece” și să își părăsească familia.

Tatăl biologic stă și el cu o femeie de-o seamă cu el. N-a avut curajul să o aducă la botez, dar putea să o aducă, că eu nu mă supăr, nu sunt supărăcioasă. 

Trebuia să fie de la început prezent și să nu plece deloc. El e mai supărăcios, ce să-i faci. Bine că nu sunt eu, că dacă eram amândoi..”, a declarat mama fraților Sterp în cadrul emisiunii „Online Story”.  

La începutul lui decembrie 2013, chiar de Sfântul Nicolae, soţul ne-a părăsit. O mai făcuse şi până atunci, dar acum lipseşte de aproape opt ani. Mai vorbeşte la telefon, de obicei, cu mezinul, cu Iancu, dar pare că nu-l interesează mai nimic. I s-au născut acum nepoţii. Degeaba, nu a dat vreun semn de viaţă. Anul trecut, ca şi anul acesta, au fost băieţii la emisiunea aceea, Survivor, nici nu l-a interesat!”, dezvăluia „mama Geta” anul trecut, pentru impact.ro.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
copii adela popescu radu valcan jpg
cub alex dobrescu png
image png
delia budeanu colaj arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net