Culiță Sterp s-a logodit! A pus marea întrebare într-un loc de poveste FOTO

Culiță Sterp și partenera lui, Daniela, s-au logodit, trecând printr-un moment emoționant în timp ce se aflau în Turcia, într-o locație de poveste, celebră deja pentru peisajul care-ți taie respirația. Iată cum a plănuit cântărețul să își ceară iubita de soție!

Culiță Sterp i-a adresat iubitei lui marea întrebare, într-un cadru de poveste, plănuind totul în cel mai mic detaliu.

Culiță Sterp a cerut-o de soție pe iubita lui, Daniela, în Turcia!

Cântărețul și mama băiețelului lui, Daniela Iliescu, se aflau în Turcia, Cappadocia, pentru filmarea unui videoclip, moment în care Culiță, plin de emoții, s-a așezat în genunchi și a scos inelul, luându-o complet prind surprindere pe iubita lui!

Citește și: Culiță Sterp s-a întors la Survivor! Și-a dus toată familia în Dominicană

Culiță a împărtășit și cu urmăritorii săi fericitul moment, dezvăluind totodată că întrebarea sa a fost recompensată cu un mare „DA”. Mai mult decât atât, artistul a explicat că momentul surprinzător urmează să apară și în noul său clip! Astfel, cei doi tineri sunt logodiți, urmând să plănuiască în viitorul apropiat și nunta. 

„A spus DA, frumoasa mea! O să vedeți momentul în primul nostru videoclip împreună, care are cea mai frumoasă melodie de dragoste făcută special pentru ea și pentru momentul ăsta, intitulată „Nu pot iubi alte femei”. Ce emoții ne-au încercat pe amândoi, Doamne.”, a spus Culiță Sterp, pe Instagram.

Te-ar putea interesa și: Culiță Sterp, botez de poveste pentru fiul său. Chef de chef la creștinarea micuțului Milan

Culiță Sterp, declarație de dragoste pentru mama băiețelului său

Culiță Sterp și Daniela Iliescu s-au logodit după trei ani de relație. Cei doi se cunosc de mulți ani, fiind colegi de clasă în liceu. Cu toate acestea, abia în urmă cu trei ani între ei s-a înfiripat povestea de iubire pe care o trăiesc și în prezent. Anul trecut, Daniela a adus pe lume și un băiețel, primul lor copil. Micuțul a primit numele Milan, iar Culiță este de-a dreptul cucerit de fiul lui. 

Cântărețul a ales să-i facă și o declarație de dragoste partenerei sale, după ce a anunțat logodna. Culiță i-a scris Danielei un mesaj romantic, spunând că ea este femeia lângă care vrea să îmbătrânească și să aibă mulți copii.

„În cei 3 ani care au trecut de când suntem împreuna și în cei 14 ani de când ne cunoaștem, mi-am dat seama că ești femeia lângă care vreau să trec si prin bune și prin rele toată viața, și femeia lângă care vreau și pot să evoluez pe toate planurile și alături de care vreau să am cea mai frumoasă familie, cu cât mai mulți copii! Te iubesc din toată inima mea!”, a mai scris Culiță Sterp pe Instagram.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

FotoJet jpg
FotoJet (4) jpg
David Popovici, EPA jpg
Dorian Popa
FotoJet (1) jpg
sotie cumpanasu jpg
cristina rus accident 2 JPG
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (6) jpg
image jpeg
catalin maruta andra jpg
FotoJet (1) jpg
cristina rus accident 2 JPG