Panică în familia Sterp! Nepoata lui Culiță, de urgență la spital

Ultima actualizare:

Ileana, sora artistului Culiță Sterp, a plecat în vacanță pe o insulă din Spania, alături de familie. Escapada de vis s-a transformat rapid într-un coșmar, după ce fiica ei, Carla, s-a îmbolnăvit.

image

Ileana s-a speriat foarte tare și a postat o serie de declarații despre fetița ei, care a ajuns la spital între timp. De când au plecat în Tenerife, starea de sănătate a Carlei s-a degradat pe zi ce trece și, cu ajutorul unei alte femei originare din România, micuța a primit îngrijirile necesare. Tușea foarte tare și respira cu dificultate, motiv pentru care Ileana Sterp a cerut părerea unul specialist.

Ileana Sterp a căutat disperată un spital la care să-și ducă fiica

„Situația nu e foarte roz. Eu apelez la spital în cazuri grave, iar acum simt că starea Carlei e gravă. Trebuie să găsim un spital și să mergem să o vadă cineva. Nu mai zic de faptul că sunt nedormită de nu știu când. Bine, asta nici nu mai contează”, a scris Ileana Sterp, pe contul de Instagram.

Ileana alături de fiica sa
Ileana alături de fiica sa

La ceva timp după mesajul inițial, sora lui Culiță Sterp a transmis faptul că starea de sănătate a micuței Carla s-a mai ameliorat. Fetița a fost consultată de un specialist care i-a administrat apoi un tratament. Întâmplător, asistenta care s-a ocupat de nepoata lui Culiță Sterp era tot româncă.

Nepoata lui Culiță Sterp a fost tratată de urgență, în Spania

„Scumpa mea are o tuse seacă urâtă, foarte urâtă. Respiră foarte greu și plânge mult. Am venit la spital ajutați de o doamnă din România foarte cumsecade. La spital am dat de o asistentă româncă și toate lucrurile au decurs mai bine decât mă asteptăm. Carla a primit tratament si sper să se facă bine cât mai repede. Vouă vă mulțumesc pentru griji”, a scris apoi Ileana Sterp, pe rețelele de socializare.

Ileana Sterp și Daniela Iliescu, partenera de viață a lui Culiță, au născut la distanță foarte mică. În timp ce sora artistului aducea pe lume o fetiță, Daniela se pregătea să își strângă în brațe băiețelul. Cei doi verișori sunt născuți la distanță de o lună și jumătate, Carla fiind mai mare decât Milan.

Cu ce se ocupă Ileana și soțul său, Daniel

Ileana Sterp este căsătorită cu Daniel Aloman și de când a devenit mamă a renunțat la job-ul său. Tânăra deține un salon de înfrumusețare în Hațeg, județul Hunedoara, unde tunde preponderent bărbați.

Daniel deține o firmă de construcții specializată în montarea acoperișurilor și o pensiune în Sebeș, în care a investit și soția lui. Cei doi administrează afacerile familiei împreună și fac o treabă bună. După ce au devenit părinți au reușit să se mute într-un imobil la care visau, un penthouse de peste 240 metri pătrați.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net