Nici măcar producătorii de la Pro TV nu știu asta! Ce face Cătălin Măruță în timpul emisiunii, în direct: „Eu sunt singurul nebun care ...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cătălin Măruță (44 ani) este, fără doar și poate, unul dintre cei mai carismatici prezentatori tv. Cu o experiență mare în spate, vedeta ProTV știe să gestioneze diferite situații chiar în direct, atunci când știe că nimeni nu-l vede. Click! a aflat chiar de la el despre ce este vorba.

Cătălin Măruță face istorie la Pro TV, acum și pe YouTube
Cătălin Măruță face istorie la Pro TV, acum și pe YouTube

Ce face Cătălin Măruță, în direct, chiar în timpul emisiunii de la Pro TV?

Cătălin Măruță moderează emisiunea de la Pro TV de 15 ani, motiv pentru care a sărbătorit alături de echipa lui. De altfel, și în podcastul pe care îl face, prezentatorul tv lucrează tot cu oamenii din echipa de la Pro TV. 

Într-un interviu pentru Click!, Cătălin Măruță, care este abordat de noi inclusiv în timpul emisiunii de la Pro TV, a povestit că nu suntem chiar singurii care îl deranjăm în direct, mai sunt și alții, însă și el ne răspunde, lucru de care nu știu nici producătorii, pentru că totul se întâmplă spontan.

Click: Anul trecut ați luat buletinul, anul acesta ce ai primit tu și echipa ta?

Cătălin Măruță: Așa e, anul trecut am luat buletinul la 14 ani, anul acesta am primit un cadou foarte frumos din partea echipei, mi s-a părut genial: o roată în care era câte o sticlă de vin din fiecare an de când am început până astăzi. I5 sticle de vin. I5 sticle de vin, fiecare sticlă pentru fiecare an și mi s-a părut extraordinar.

Ți-ai făcut o echipă minunată și la emisiune, și la podcast. Cum de ți-ai ales oamenii ăștia așa frumoși?

Știi cum e, după chipul și asemănarea mea. Sunt oamenii cu care îmi doresc să lucrez, să fac echipă și care cumva i-am crescut pe lângă mine.

Îți mai doreșți și alți oameni în echipa ta?

Întodeauna am fost deschiși la treaba asta și mereu am anunțat că îmi doresc oameni noi în echipă și căutăm de fiecare dată. Uite, avem la podcast o adresă de e-mail, ne găsiți pe Instagram "Acasă la Măruță" unde oamenii pot să ne scrie.

(Mai jos puteți viziona ultimul podcast realizat de Cătălin Măruță. Pe Youtube găsiți și celelalte interviuri realizate de prezentator chiar acasă la el.)

Spune-mi, te rog, în timpul emisiunii "La Măruță" mai sunt și alți jurnalișți în afară de mine care îți dau mesaje?

Voi sunteți mulți, iar eu sunt singurul nebun care vă răspunde în timpul emisiunii (râde). Mai am prieteni care dau mesaje în timpul emisiunii, ideea e că și răspund, asta trebuie să le spui oamenilor.

Ce-ți fac minunățiile de copii?

Sunt bine, mulțumesc mult, sănătoși să fie, asta-i tot ce contează. Când alții au intrat în vacanță, ei au început școala, au avut vacanță când alții erau la școală.

Dar Andra ce face? Ce surprize mai are?

A lansat un super videoclip, o piesă care s-a dus locul I în trending și a stat vreo două săptămâni acolo. Merge la sfârșitul săptămânii în caravana "Românii au talent și pregătește concertele de sărbători la Cluj, la Bacău, București... și-a reluat spectacolele.

Pe când un nou rol pentru tine într-un nou videoclip de-al Andrei?

Știi și tu că am mai apărut. Cred că momentan nu, poate când mă voi apucă eu de cântat. Fiți pe faza, pentru că vor mai urma și alte surprize de la ea, iar eu mă ocup în continuare și de cariera ei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net