Andra și Măruță, după ce s-a spus că fetița lor ar fi «obraznică»! «Ține de..»

Andra și Cătălin Măruță au împreună doi copii care le calcă pe urme și cu care se mândresc la fiecare pas. Cei doi părinți nu i-au ținut pe cei mici departe de mediul online, iar Eva și David sunt foarte familiarizați cu rețelele de socializare, fiind adesea în centrul atenției. Acest lucru vine însă la pachet și cu o parte negativă.

copii andra catalin maruta1 png
Andra și Cătălin Măruță au vorbit despre modul în care aleg să își educe copiii Foto: instagram

Născuți în era tehnologiei, cei doi frați, între care e o diferență de vârstă de 5 ani, sunt dezinvolți în fața camerelor și nu se sfiesc nici să se mai ciondănească între ei sau chiar și cu părinții lor!

Eva și David sunt deja faimoși pe rețelele de socializare

De asemenea, Cătălin Măruță le-a încurajat și mai mult această latură și i-a lăsat pe cei doi să participe în vlogurile sale, acolo unde cea mai remarcată a fost personalitatea debordantă a Evei. 

Eva și Andra, dans pe Tik Tok: Eva Măruță a învățat-o pe Andra un dans la modă! Clipul a ajuns viral!

stanga
dreapta
copii andra catalin maruta4 png
copii andra catalin maruta3 png
copii andra catalin maruta2 png
copii andra catalin maruta5 png
andra maruta copii png
3 eva david copii catalin maruta andra maruta jpeg

Nu au fost puține dățile în care replicile ei „picante” l-au pus în încurcătură chiar și pe Măruță, iar dacă pentru unii acestea au reprezentat deliciul zilei, alții au comentat negativ modul în care cea mică își exprimă punctul de vedere, caracterizând-o chiar ca fiind „prea răsfățată” sau „obraznică”. 

Vezi aici ce replică i-a dat Eva lui Măruță!: Eva Măruță, replici «acide» pentru tatăl ei! Ce vlog a filmat Cătălin Măruță cu cei doi copii

Andra și Cătălin Măruță, despre educația copiilor lor

Recent, Andra și Cătălin Măruță au oferit un interviu în cadrul căruia au vorbit deschis despre creșterea și educarea copiilor lor, explicând că nu doresc să le inhibe nicidecum personalitatea. David și Eva sunt dezinvolți și vorbăreți, exact ca părinții lor, fiind activi și în mediul online, acolo unde și-au format comunități impresionante, la o vârstă atât de fragedă.

Și mai multe „pozne” ale Evei: Reacţia fabuloasă a Evei Măruţă, după ce Cătălin le-a spus copiilor că a luat premiul pentru cel mai bun podcast

Și noi observăm cât sunt de dezinvolți. Asta ține de personalitatea lor, clar, nu de educația pe care o primesc. Nu este de mirare totuși că se exprimă ușor, având în vedere că amândoi părinții lor sunt în showbusiness, vorbăreți, extrovertiți...”, a declarat Andra pentru VIVA!

Categoric, așchia nu a sărit departe de trunchi. Pe de altă parte, sunt și familii în care copiii au cu totul altă personalitate decât a părinților și e important să le-o respecți și să nu îi forțezi să facă ce nu își doresc. Noi suntem atenți să îi protejăm cât putem de mult și să le dăm spațiu să fie ei înșiși.”, a completat și Cătălin Măruță.

„Altfel, sunt diferiți și independenți, își exprimă foarte clar dorințele și nevoile, nu lasă pe nimeni să îi trateze urât. Sunt foarte fericită că este așa, deși uneori nu îmi convine nici mie să aud: Nu vreau să fac asta. Dar este important pentru prezentul și viitorul lor că înțeleg că pot alege, că au drepturi.”, a adăugat Andra.

Vezi și: Replica genială dată de Eva lui Cătălin Măruță la cumpărături. Vedeta Pro TV: „Tată distrus”

Cum se înțeleg David și Eva în viața de zi cu zi

Întrebați cum se înțeleg cei doi și dacă se ajunge și la certuri, Andra și Cătălin Măruță au explicat că David și Eva au o relație bună per total, chiar dacă, bineînțeles, mai există și divergențe.

E mult spus că se ceartă. Au momente în care ba unul, ba celălalt este îmbufnat, uneori doar pe fond de oboseală, alteori pentru că vor atenție. Le recunoaștem momentele de tristețe sau de furie, dar apreciem mult că, în general, se înțeleg bine și se ajută. (..) Sunt plini de intenții bune și foarte empatici.”, a dezvăluit Andra.

Ce părere au Andra și Măruță despre faptul că cei mici sunt „expuși” pe internet

Cât despre faptul că cei mici sunt „expuși” pe internet de la o vârstă atât de fragedă, cei doi soți nu văd neapărat o problemă în acest lucru.

Nu cred că avem de ce să ne temem. Sunt mereu într-un mediu sigur, acasă sau la școală, însoțiți de adulți. Le explicăm ce înseamnă atât mediul online, cât și relațiile cu cei din jur, din viața reală. Nu are sens să ne gândim la pericole.”, a mai explicat Cătălin Măruță.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
anca serea fiica jpg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
vlăduța lupău png
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
tragedie cobadin jpg
293172253 1378552842655773 4982117340242158991 n jpg
image
image
image
image
Dany D si Liam McIntyre   ziua 2 jpg
foto 1 front insta jpg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
Alexia Eram (6) jpg
282326971 572049591109720 3148107186367125443 n jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg