Andra și Cătălin Măruță, secretul unei căsnicii de 14 ani: „Suntem încă la început”

Andra și Cătălin Măruță sunt împreună de 16 ani, căsătoriți de 14, iar împreună au doi copii care îi împlinesc. Cei doi soți scot la iveală secretul unei relații longevive și vorbesc, în premieră, despre momentele dificile pe care le-au întâmpinat.

În acest sens, Andra a mărturisit că în căsnicia lor nu prea există astfel de momente, grele. Se înțelege foarte bine cu soțul ei, Cătălin Măruță, care o surprinde și acum cu gesturi frumoase, la aproape două decenii de când a început povestea lor de iubire. Totodată, provocările care se ivesc în viața celor doi sunt depășite în cuplu, așa că niciun obstacol nu pare imposibil.

Citește și: Imagini fabuloase de la nunta lui Piedone! Andra și Măruță i-au fost nași

Solista nu consideră că ea și Cătălin Măruță merită titlul de „cuplu longeviv”, căci Andra consideră că mariajul lor se află încă la început, comparându-se cu socrii sau părinții ei. Are o compatibilitate bună cu tatăl copiilor săi și se pare că unul dintre „secretele” lor constă în timpul pe care îl petrec împreună. Sunt unul alături de celălalt mereu și nu refuză o mică petrecere alături de prieteni dragi.

Andra, despre mariajul cu Cătălin Măruță: „Împreună trecem prin toate”

„Am avut mai mult momente frumoase decât dificile, din moment ce suntem astăzi aici, împreună, ținându-ne de mână, la 14 ani de la căsătorie și la 16 ani de când ne-am îndrăgostit unul de celălalt. Este important că ne declarăm dragostea des, mai important este să ne și arătăm sentimentele prin gesturi multe.

Nu rata:  VIDEO Andra a oferit cel mai emoționant moment al serii, la nunta lui Nicole Cherry

 Nu știu ce momente au fost dificile pentru că, fiind cu Cătălin alături, orice provocare mi s-a părut ușor de depășit. Și nu spun asta pentru că sună bine, chiar simt asta, că împreună trecem prin toate mai ușor, mai frumos.

Un mariaj atât de longeviv? Cred că merită acest cuvânt părinții mei sau socrii mei, bunicii noștri sau alte cupluri care au reușit să fie împreună ca-n povești, până la adânci bătrâneți. Noi cred că suntem încă la început, chiar și după 14 ani de când ne-am spus „Da. Viața de familie ne împlinește pe amândoi, suntem foarte fericiți când petrecem timp împreună, când avem alte familii în jurul nostru. Ne-am dorit mult această familie și ne potrivim bine. De aceea sper să ajungem chiar la adânci bătrâneți unul lângă celălalt”, a declarat artista, pentru revista VIVA!

Cine îi ajută cu Eva și David? Datorită lor reușesc să se iubească la fel ca-n prima zi

Viața lor s-a schimbat radical odată cu apariția celor doi copii pe care Andra și Cătălin Măruță îi au împreună. Dinamica relației, în egală măsură, a fost afectată într-o oarecare măsură, însă solista și prezentatorul TV au parte de ajutor din partea familiei, atunci când copiii au rămas fără bonă.

„Chiar este greu să găsești timp când ai copiii mici, dar noi am fost norocoși și am avut ajutoare. Am avut o bonă, iar mama mea m-a vizitat și a stat cu cei mici de câte ori a fost nevoie. Acum, că Eva și David au crescut, nu mai este chiar așa de greu. Dar, oricum, eu zic că flacăra pasiunii nu se stinge așa ușor, focul mocnește acolo și în perioadele în care abia apucăm să ne vedem. Că dacă s-ar despărți toată lumea când apar copiii, nu prea ar mai fi cupluri printre noi”, a mai spus Andra, pentru sursa citată.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net