VIDEO Andra a oferit cel mai emoționant moment al serii, la nunta lui Nicole Cherry

Ultima actualizare:

Andra a fost unul dintre invitații speciali la petrecerea de cununie a lui Nicole Cherry. Jurata de la ,,Românii au Talent" a venit nu numai ca s-o felicite pe prietena ei, Nicole, ci și ca să ofere celor prezenți, și în special lui Nicole, un show emoținant, ce i-a adus lacrimi în ochi tinerei mirese. 

Andra a oferit cel mai emoționant moment al serii, la nunta lui Nicole Cherry
Andra a oferit cel mai emoționant moment al serii, la nunta lui Nicole Cherry

Eveniment mare în showbiz! Nicole Cherry a decis să facă botezul și cununia în aceeași zi, fapt care a pus destul de multă presiune pe artistă în ceea ce privește organizarea, însă până la urmă totul a ieșit ca la carte. 

Petrecerea, de celebrare a cununiei lui Nicole Cherry cu partenerul ei Florin, a fost deosebit de spectaculoasă, iar acest lucru s-a datorat și invitațiilor, care au fost unul și unul. Cel mai special aspect de la petrecerea de cununie a lui Nicole Cherry au fost artiștii, ce au asigurat distracția pe scenă, printre aceștia numărându-se și prieteni ai solistei, precum Andra sau Carmen Chindriș.

Citește și Ce mireasă frumoasă a fost Nicole Cherry! Primele imagini cu rochia

Recitalul Andrei a fost deosebit de emoționant. Soția lui Măruță a cântat o baladă, care a aproape i-a adus lacrimi în ochi lui Nicole Cherry. Jurata de la Românii au Talent a cântat cu tot sufletul pe scenă, în timp ce Nicole și soțul ei dansau îmbrățișați, bucurându-se de iubirea lor, celebrată prin acest moment unic și minunat.

Nicole Cherry a fost copleșită de fericire și aproape i-au dat lacrimile, așa că a împărtășit și urmăritorilor ei de pe Instagram un clip superb în care ea și soțul ei ascultau piesa pe care le-o dedicase Andra. 

Nicole Cherry, stresată de organizarea nunții și a botezului

Nicole Cherry și tatăl fetiței sale, Florin, au făcut botezul fiicei lor, Anastasia, dar și cununia civilă, în aceeași zi. Planul lor a fost o provocare pentru amândoi, mai ales pentru Nicole, care a trebuit să se ocupe de fiecare detaliu, astfel încât totul să iasă perfect. 

Deși artista declarase cu ceva timp în urmă că va mai dura până când va face pasul cel mare și va deveni soție cu acte-n regulă, ea a decis brusc să se căsătorească cu tatăl fetiței sale. Solista a făcut cununia civilă și botezul în aceeași zi, lucru ce s-a dovedit a fi destul de stresant pentru ea, după cum a dezvăluit și urmăritorilor ei, pe Instagram. 

Citește și Nicole Cherry, cununie și botez în aceeași zi! «Sunt stresată»

Nu am mai apucat să vorbesc deloc cu voi, se apropie botezul și sunt stresată un pic, recunosc. Sper să reușim să ținem mai aproape toate lucrurile și oricum vreau să vă arăt tot ce se va întâmpla acolo pentru că o să fie foarte frumos și abia aștept. Am emoții!”, a mărturisit Nicole Cherry, pe Instagram. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net