Imaginea cu fiica lui Nicole Cherry care a «topit» internetul. Cât a crescut Anastasia!

Ultima actualizare:

Sărbătoarea Paștelui vine cu bucurie în plus pentru părinții de micuți, care se folosesc de acest pretext pentru a-i îmbrăca pe aceștia în cele mai adorabile costume. Acesta este și cazul cântăreței Nicole Cherry, care și-a costumat fetița în iepuraș și a „topit” internetul. Iată imaginile!

Nicole Cherry și-a îmbrăcat fetița în iepuraș, de Paște Foto: Arhivă personală
Nicole Cherry și-a îmbrăcat fetița în iepuraș, de Paște Foto: Arhivă personală

Nicole Cherry a avut parte anul acesta de primul Paște în calitate de mămica Anastasiei, așadar sărbătoarea a fost cu atât mai emoționantă. Cântăreața a petrecut Învierea Domnului în familie, alături de partenerul ei, Florin, și de micuța lor, care a fost cu această ocazie și iepurașul de Paște!

Nicole Cherry, primul Paște în calitate de mămică

Cântăreața a publicat în mediul online câteva imagini în care fetița ei apare într-un costum de iepuraș, de culoare roz, cu urechiușe lungi și tot tacâmul, iar urmăritorii ei s-au declarat cuceriți. Anastasia a crescut de la primele postări pe care le făcea Nicole în urmă cu ceva vreme, când anunța fericită că a devenit mămică pentru prima oară.

Micuța pare să semene cu ambii părinți, iar admiratorii cântăreței sunt „topiți” după obrăjorii ei dolofani. Nicole Cherry a dezvăluit de curând cum are de gând să petrecă sărbătorile Pascale, având în vedere că și în această perioadă mai are concerte, prin țară.

Citește și: Marele secret al lui Nicole Cherry pentru o siluetă de vis după naștere!

Cum a petrecut Nicole Cherry Paștele

De Paște suntem cu familia, printre concerte, pentru că au început evenimentele și ne bucurăm foarte tare de ele, eu mai ales, că îmi era dor.

În rest o să mâncăm. Sunt adepta tradițiilor românești. Îmi place foarte mult să merg la biserică. Mi se pare că slujba de Înviere este una extrem de importantă și, zic eu, una dintre preferatele mele.

Îmi place foarte mult să merg, mai ales că acum o să fim într-o formulă mai mare. Mă bucură. Chiar dacă nu o vom putea lua la biserică, pentru că nu apucăm să o creștinăm până atunci, dar faptul că o să fie în casă și o să fie primul Paște alături de Anastasia, cred că o să îl facă special.”, mărturisea în urmă cu câteva zile Nicole Cherry, pentru wowbiz.

Citește și: Nicole Cherry și-a scos fetița în parc pentru prima oară! Ce a povestit mămica

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net