Primele imagini cu Nicole Cherry pe scenă, la concertul Maluma de la București

Nicole Cherry a devenit mamă la finalul anului trecut, însă s-a recuperat rapid și deja este pregătită să cânte în fața fanilor. Ziua de 8 aprilie este una importantă pentru vedetă pentru că va urca pe aceeași scenă cu renumitul artist de origine columbiană, Maluma. 

image
Nicole Cherry va cânta în deschiderea concertului lui Maluma

Maluma sosește pentru a doua oară în România. El va cânta în seara de opt aprilie, la Romexpo. Una dintre cele mai iubite artiste din țara noastră, Nicole Cherry va cânta în deschiderea spectacolului care se anunță a fi unul grandios. 

Citește și: Nicole Cherry a slăbit formidabil și se afișează în ținute provocatoare

Deși a devenit mamă la finalul anului trecut, Nicole Cherry s-a recuperat în timp-record și a reușit să dea rapid jos kilogramele pe care le-a acumulat în perioada sarcinii. Are un abdoment tonifiat și un tonus excelent. Artista radiază de energie și este pregătită să cânte din nou în fața publicului care o îndrăgește atât de mult. 

Artista așteaptă cu nerăbdare concertul, așadar a distribuit fanilor mai multe imagini din culise, dar și cu scena pe care va cânta în deschiderea show-ului lui Maluma. 

Nicole Cherry traversează o perioadă frumoasă nu doar din punct de vedere personal, ci și profesional. Artista a cucerit trendingul românesc cu melodia „Florile Tale”, reuşind să fie în YouTube Trending cu trei variante diferite ale piesei în primele zece poziţii, inclusiv locul 1 cu videoclipul melodiei.

Turneul în care a pornit Maluma va fi unul special, conform anunțului făcut de echipa artistului. El va cânta pe o scenă cu vedere la 360 de grade și va fi așezat în mijlocul audienței, pentru o experiență inedită. 

Maluma s-a făcut repede remarcat în topurile muzicale internaționale

Maluma a început să fie cunoscut, la nivel internațional, în 2010, odată cu lansarea piesei „Farandulera", iar succesul a apărut încă de la primul lui album „Magia" (2012). Un an mai târziu a fost nominalizat la premiile importante precum MTV Europe Music Awards, în categoria „Best Latin America Central Act", și la „Latin Grammy Awards, pentru Best New Artist".

Vezi și: Maluma și-a înnebunit admiratoarele din România 

În întreaga carieră, acesta a câștigat 1 Latin Grammy Award, 2 Latin American Music Awards și 4 Billboard Latino Music Awards, deși are doar 28 de ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
Roxana, alături Liviu Guță
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
mugur mihaescu jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
marilyn monroe
marcel ciolacu jpeg
Submarin rus din clasa Borei FOTO mil.ru/Wikipedia
image
image
image
image
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu