Nicole Cherry a slăbit formidabil și se afișează în sutiene provocatoare!

Ultima actualizare:

Nicole Cherry a devenit mamă anul trecut, la finalul lunii noiembrie. Deși au trecut puțin peste patru luni de când a adus-o pe lume pe micuța Anastasia, artista a reușit să revină deja la forma fizică pe care o avea înaintea nașterii. 

Nicole Cherry a născut-o pe Anastasia la finalul anului trecut
Nicole Cherry a născut-o pe Anastasia la finalul anului trecut

Nicole Cherry a devenit mămică la doar 22 de ani. În perioada sarcinii a luat în greutate câteva kilograme, așa cum se întâmplă în cazul celor mai multe dintre gravide, însă în prezent are un tonus excelent și un trup tras ca prin inel. Invitată în studioul de la Radio Zu, Nicole Cherry s-a afișat într-o ținută foarte îndrăzneață, iar toți au putut remarca cât de mult a slăbit. 

Nicole Cherry a slăbit spectaculos
Nicole Cherry a slăbit spectaculos

Artista a purtat un costum în carorui și un sutien negru, miniscul. Nicole se simte foarte bine în propria piele și nu se ferește să-și etaleze abdomenul. Judecând după zâmbetul larg pe care l-a afișat artista, rolul de mămică este unul care îi aduce împlinire și fericire. 

Nicole Cherry a devenit mamă la doar 22 de ani, anul trecut
Nicole Cherry a devenit mamă la doar 22 de ani, anul trecut

Citește și: Nicole Cherry și-a scos fetița în parc pentru prima oară

Nicole Cherry și Florin Popa sunt părinții Anastasiei, o fetiță foarte cuminte pe care Nicole Cherry încearcă să o protejeze cât de mult poate de expunerea media excesivă. Cu puțin timp înainte de a naște, Nicole a fost invitată în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță. Atunci, solista a dezvăluit modul inedit în care a știut ce nume să aleagă pentru fetița sa. Conform mărturisirilor artistei, numele de Anstasia i s-a dezvăluit în timp ce visa și astfel a știut că el este potrivit pentru fetiță. 

Nicole Cherry este foarte încântată de noul rol, cel de mamă și consideră că va fi un părinte modern și înțelegător! În plus, ținând cont că este o mamă atât de tânără, vedeta abia așteaptă să petreacă alături de fiica sa și să stea de vorbă "ca fetele", după cum i-a mărturisit lui Cătălin Măruță. 

Florin Popa este cu opt ani mai mare decât Nicole Cherry

Între Florin Popa și Nicole Cherry există o diferență de vârstă de opt ani. Îndrăgostiții formează un cuplu de puțin peste trei ani. Cel care le-a făcut cunoștință a fost chiar tatăl artistei. Nicole nu a fost ușor de cucerit și a adoptat o atitutinde inabordabilă în raport cu Florin, își amintește, amuzată, artista.

Vezi și: Nicole Cherry, petrecere cu surprize pentru fiica ei 

 „Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele", au fost cuvintele pe care Nicole le-a folosit pentru a descrie relația cu bărbatul din viața ei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net