Nicole Cherry a revenit la forma fizică dinaintea sarcinii în timp-record

Nicole Cherry trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. În urmă cu aproximativ o lună a devenit mama unei fetițe superbe, pe nume Anastasia, și se bucură de momente unice alături de familie.

image

Nicole Cherry este foarte activă pe contul personal de Instagram, acolo unde păstrează legătura cu cei care o admiră și le oferă ultimele detalii despre viața de mămică. Recent, artista a distribuit o serie de imagini din care reiese, în mod clar, că a revenit la forma fizică dinainte de sarcină în timp-record.

Nicole Cherry și-a surprins fanii din mediul online cu câteva imagini. Vedeta și-a fotografiat abdomenul la trei săptămâni după ce a născut, uimindu-i pe internauți. Artista a spus că se recuperează bine după naștere, mai ales că a reușit să piardă multe kilograme acumulate în timpul sarcinii. 

image

Nicole a filmat momentul în care proba mai multe perechi de blugi și constata, fericită, că i se potrivesc de minune. 

Am intrat într-o pereche de blugi măsura 36 și sunt foarte fericită. Înainte purtam 34 (n.r. măsura), dar aștia erau încă în garderobă. Sunt foarte fericită", a spus Nicole Cherry. 

Nicole Cherry a visat numele fetiței sale

Cu puțin timp înainte de o naște pe Anastasia, Nicole Cherry a fost invitata lui Cătălin Măruță. Artista a dezvăluit atunci modalitatea inedită în care a decis ce nume va purta fiica sa. Nicole a povestit că numele fetiței i-a fost dezvăluit într-un vis!

image

"Înainte să aflu dacă este fetiță sau băiat am visat. Am visat că am fată și a fost totul extrem de real. Parcă am simțit tot, mirosul, cum au așezat-o lângă mine, totul cu lux de amănunt. Iar în vis, în momentul în care mi-au adus-o, eu am spus Anstasia. Parcă Dumnezeu mi-a dat și un semn, mi-a și ușurat munca pentru că habar nu aveam ce nume să îi pun nici dacă este fată, nici dacă este băiat", a povestit Nicole, la vremea respectivă. 

image

Nicole are planuri mari pentru fiica sa 

Nicole are planuri clare pentru viitor și nu se teme de provocările pe care i le aduce în cale noul rol. Din contră, se bucură de faptul că îi va putea fi prietenă fiicei și nu exclude ca la un moment dat, să iasă chiar și la petreceri cu ea, după cum a mărturisit în cadrul unui interviu recent. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
image
actualitate.net
image
actualitate.net