Nicole Cherry, însărcinată în luna a șasea, se relaxează la plajă. Ce planuri are solista pentru nuntă și botez

image
Nicole Cherry și Florin Popa sunt împreună de 3 ani

Însărcinată în luna a șasea cu o „Cireșică”, simpatica Nicole Cherry trăiește, acum, una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții ei. Dar nu și singura, pentru că anul viitor va fi unul al premierelor: va experimenta viața de mămică, își va boteza copilul și se va căsători.

Verighetă misterioasă pe degetul graviduței Nicole Cherry

image
Artista poartă pe deget un inel „de suflet”Fotografii: BLITZ

Dacă v-ați întrebat cumva ce e cu verigheta misterioasă de pe inelarul artistei Nicole Cherry, pe care o afișează în fotografiile postate pe rețelele sociale, aflați că nu s-a căsătorit încă, așa cum s-a speculat. „Este un inel pe care tot Florin (n.r. iubitul ei) mi l-a luat din străinătate. Mi l-am dorit, e un inel simbolic. Cel oficial încă nu a venit, dar nu ne grăbim. Deocamdată ne concentrăm pe bebelușă. Abia aștept să-mi țin fetița în brațe. Până atunci, vorbesc cu ea și îi pun muzică, să o învăț de mică să iubească muzica. Îi amenajăm camera, căutăm pătuț și cărucior, cumpărăm hăinuțe...”, a declarat Nicole.

Nunta și botezul vor avea loc în 2022

Surse din anturajul artistei ne-au mărturisit că nunta și botezul vor avea loc anul viitor, într-o singură zi. „Cel mai probabil vor face ceva de tip doi în unul. Își doresc o petrecere fără restricții și speră că vor avea parte de ea anul viitor. Acum e prea complicat. În plus, nici nu au nevoie să oficializeze ceva”, ne-au spus apropiații.

A fost surprinsă pe o plajă de fițe din Mamaia

image
Nicole a stat doar sub umbrelă. A băut fresh de fructe și a mâncat pepeneFotografii: BLITZ

Nicole Cherry este în luna a șasea și urmează să nască la începutul lui decembrie. Are o sarcină ușoară, este activă și încă onorează, weekend de weekend, cererile de concerte. Zilele trecute, fotoreporterii Click! au surprins-o pe litoralul românesc, cu o gașcă de prieteni. Sâmbătă seara au fost cu toții la un party, iar a doua zi și-au făcut apariția pe plaja din Mamaia abia în jurul prânzului. Graviduța Nicole a purtat un costum de baie dintr-o singură piesă și a stat numai sub umbrelă. A băut un fresh de fructe, a mâncat pepene roșu și galben, a trecut prin mai multe stări, căscând mereu la un moment dat. Nu a luat în greutate mai mult de două kilograme, în schimb, ușoara retenție de apă pare să-i fi dat ceva bătăi de cap, căci inelul preferat părea să-i strângă prea mult degetul. S-a chinuit minute în șir să-l dea jos, însă fără prea mult succes.

Nicole Cherry a anunțat la începutul lunii iunie că este însărcinată, postând pe Instagram un mesaj simplu: „O să avem o Cireșică!”. Despre Florin, bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste, are numai cuvinte de laudă. „Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută. Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati”.

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
teo trandafir jpg
BeFunky collage (28) jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
viorel lis si oana lis
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
Liz Truss FOTO EPA EFE jpg
om al strazii Galati
image
image
image
image
Elvira Deatcu Andreea Esca
BeFunky collage (28) jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg