Nicole Cherry, „certată” de urmăritorii ei că își hrănește fetița cu biberonul. Cum s-a filmat artista pentru a le da replica

image
Nicole Cherry a devenit de curând mama unei fetițeFoto: Arhivă personală

Nu-i ușor să fii mamă tânără, mai ales atunci când toată lumea are impresia că trebuie să te ajute cu sfaturi și ai și un public larg care vine mereu cu păreri și sugestii. Nicole Cherry a răbufnit însă pe rețelele de socializare, după ce admiratorii ei i-au trimis zeci de mesaje legate de faptul că artista și-a hrănit fetița cu biberonul.

Cântăreața Nicole Cherry a devenit de curând mămica unei fetițe pe care a numit-o Anastasia. Ea și partenerul ei, Florin, au întâmpinat-o deja și acasă pe micuță, după ce artista a putut să părăsească maternitatea.

Ca orice părinte mândru de copilul său, Nicole a publicat mai multe imagini în mediul online în care apărea fetița ei, însă astfel încât să nu i se vadă acesteia chipul, cel puțin pentru moment.

image
Nicole Cherry a publicat o imagine în care își hrănea fetița cu biberonulFoto: Arhivă personală

O imagine a stârnit însă vâlvă pe contul de socializare al cântăreței. Nicole s-a fotografiat alături de iubitul ei în timp ce își hrăneau fetița cu biberoul. Până aici i-a fost tinerei mămici, care a primit zeci de mesaje în care era trasă la răspundere că „de ce nu își alăptează la sân” copilul.

După ce a fost asaltată de mesajele cu pricina, Nicole a ținut să le răspundă urmăritorilor ei în cel mai simplu și de efect mod: s-a filmat în timp ce o alăpta pe Anastasia și și-a rugat urmăritorii să nu îi mai trimită mesaje în acest sens.

„Calmați-vă cu sânul! Calmați-vă, vă rog”, a spus cântăreața în video-ul respectiv. În rest, toate bune, atât Nicole cât și fetița ei sunt bine, iar artista mărturisește că este topită după cea mică. Tânăra de 22 de ani a dezvăluit că nu își poate lua ochii de la ea. „E minunată. Nu că e a mea, dar e minunată! M-am topit, nu mai pot după ea! Doamne, ce frumos! Vă mulțumim pentru mesaje, am primit enorm de multe”, a spus Nicole Cherry recent. 

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
mugur mihaescu jpg
marilyn monroe
Copii din Africa bucurandu se ca au apa FOTO facebook Stefan Mandachi jpg
Alegeri în Bulgaria - dispozitive de votare într-o secție din Sofia FOTO Profimedia
image
image
image
image
BeFunky collage (21) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png