Nicole Cherry și-a scos fetița în parc pentru prima oară! Ce a povestit mămica

A venit vremea unui moment de neuitat pentru mămica Nicole Cherry! Tânăra și-a scos pentru prima oară fetița în parc, la o plimbare cu căruciorul. Iată cum s-a descurcat artista!

Nicole Cherry, alături de iubitul ei și fetița lor, Anastasia Foto: Instagram
Nicole Cherry, alături de iubitul ei și fetița lor, Anastasia Foto: Instagram

Nicole Cherry a devenit de câteva luni mămica unei fetițe adorabile, care a primit numele Anastasia. Cântăreața abia aștepta să se afle în postura de mamă, iar acum și-a anunțat urmăritorii că a făcut, alături de micuța ei, și prima plimbare cu căruciorul.

Nicole Cherry, prima ieșire cu fetița în parc

Momentele acestea sunt extrem de speciale, mai ales când se întâmplă pentru prima oară, astfel că Nicole a ținut să împărtășească și cu urmăritorii săi „aventura” prin care a trecut. 

Cântăreața a profitat de vremea primăvăratică de afară și și-a echipat fetița pentru o plimbare în parc. Nicole Cherry s-a asigurat că a luat tot ceea ce are nevoie înainte de ieșire, glumind chiar că poate a luat cu ea prea multe lucruri. Fiind însă prima ieșire de acest fel, mămica tinerică a vrut să se asigure că va fi pregătită pentru orice.

Uitați-vă la ea. Am plecat cu toată casa aproape. Păpușa, peștele, balonul, tot. Îl ține ea singură acolo, nu-i dă drumul deloc balonului. (...)", le-a povestit Nicole Cherry urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare. Se pare că micuța Anastasia s-a atașat de câteva jucărioare, de care nu se mai desparte, astfel că a fost nevoie ca Nicole să le ia și la plimbarea prin parc.

Nicole Cherry a avut astfel parte de prima ieșire mamă-fiică, iar în baza imaginilor publicate în mediul virtual de către cântăreață putem spune că plimbarea a fost una extrem de reușită, ambele bucurându-se de vreme și de aer curat. 

Cât despre botezul fetiței, Nicole a dezvăluit recent că dorește să organizeze evenimentul după Paște. „Botezul o să aibă loc după Paște, prin luna mai cred”, le-a dezvăluit Nicole Cherry admiratorilor ei, care au tot întrebat-o când va avea loc creștinarea Anastasiei. Nu mai e mult până atunci, așadar cântăreața cu siguranță urmează să se apuce și de pregătiri. 

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net