Nicole Cherry a topit Internetul! Prima poza cu fetița ei! Cu cine seamănă?

Cântăreața Nicole Cherry le-a făcut un cadou nesperat de Crăciun fanilor și a postat prima poză cu chipul micuței sale, Anastasia. Micuța, care a venit pe lume în luna noiembrie, e bucățică ruptă din tatăl ei!

image
Nicole Cherry, prima poză cu micuța Anastasi Sursa: Instagram

Nicole Cherry și iubitul ei, Florin Popa, sunt topiți după minunea lor, micuța Anastasia. Fetița a venit pe lume la sfârșitul lunii noiembrie și de atunci Nicole e nedespărțită de mogăldeața ei.

Deși cântăreața a susținut, sus și tare, până acum că nu vrea să o expună pe fiica ei pe rețelele de socializare, iată că sfintele Sărbători au făcut-o pe aceasta să-și schimbe decizia. Cântăreața și-a luat prin surprindere fanii, în Ajunul Crăciunlui, postând prima imagigne cu chipul fetiței sale Anastasia. Micuța este adorabilă și seamănă cu mămica ei. Fotografila cu Nicole Cherry ținându-și strâns la piept micuța a topit, pur și simplu, întreg Interntul.

Ea e minunea mea, Anastasia”, a scris Nicole Cherry, în dreptul fotografiei cu micuța.

image
Nicole Cherry și Florin Popa au o relație de trei ani Sursa: Instagram

Micuța Anastasa, chinuită de colici!

Nicole Cherry se descurcă de minune în postura de mămică la doar 23 de ani. Vedeta a întâmpinat însă și primele probleme cu bebelușa ei, care în ultima vreme, nu prea o mai lasă să doarmă. Micuța suferă de colici.

„ Și-au făcut apariția colicii. A fost agitată toată noaptea, ea m-a serbat de la 12 noaptea. Tot primeam mesaje.Nu pot să zic că am avut o experiență traumatizantă, nici pe departe. Eu m-am bucurat de fetiță, nașterea a fost frumoasă, nu am avut niciun fel de problemă.Nu am mai simțit nimic, am privit-o și a trecut tot. Mă ajută Florin foarte mult, mă așteptam să fie grijuliu cu noi, știam cum e cu pisica, mereu am comparat cu chestia asta. O divinizează, vrea să mă ajute. Seamănă cu el. E 100% fata lui tata, dar eu mă bucur.Știu cât își dorea Florin să avem o fetiță, e o perioadă extrem de frumoasă. Ne bucurăm că ne trezim, chiar și cu colicii, pentru că avem motiv să ne trezim.”, a dezvăluit Nicole, la Pro TV.

Nicole Cherry trăiește de trei ani o frumoasă poveste de dragoste alături de Florin Popa. Bărbatul este mai în vârstă cu opt ani decât frumoasa cântăreață.

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
meghan markle harry regina jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
BeFunky collage (12) jpg
Ioana Petric jpg
Regina Elisabeta
 Mobilizare partiala - rusi trimisi la razboi FOTO Profimedia
Varujan Pambuccian / FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf