Suferința neștiută a cântăreței Nicole Cherry!

Una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România a făcut recent dezvăluiri ce au uimit opinia publică. Nicole Cherry a vorbit despre bullying și cum a fost și ea, la rândul ei, hărțuită în mediul online.

nicole cherry jpeg

Nicole Cherry este o artistă apreciată în România ce a cunoscut succesul pe când avea o vârstă fragedă. Cântăreața cu peste două milioane de urmăritori pe rețelele sociale, a rămas printre preferatele românilor. 

Invitată la podcastul lui Horia Brenciu, Nicole Cherry a vorbit deschis despre muzică, iubire, sentimentul de a fi mamă, dar nu s-a sfiit nici să abordeze subiecte care nu îi fac deloc plăcere.

Nicolle Cherry vs hartuirea online

Artista a vorbit despre bullying. Nicole Cherry a recunoscut că a căzut victimă hărțuirii pe internet și a povestit cum criticile din mediul online au reușit să o afecteze.

''Am fost victima bullying-ului, a experiențelor legate de mediul online. De aceea am compus și piesa ‘’Cuvintele tale’’. Oamenii au tendința, ca după ce devii cunoscut, să îți găsească defecte. Ei consideră că în spatele unui om de succes, trebuie să fie ceva rău. Cred că noi trebuie să învățăm să ne bucurăm de succesul altuia, pentru că atunci va veni succesul și la noi'', a declarat artista.

Nicole este mulțumită că a putut trece peste acea perioadă și se bucură că poate aprecia succesul altora.

''Eu mă bucur pentru cei care au reușit. Simt că și eu am reușit și cred că am deschis drumuri pentru alți copii. Un copil poate să aibă o meserie din muzica'', a adăugat ea.

Artista și pasiunile ei

Artista a vorbit și despre marea sa pasiune, muzica. Aceasta a dezvăluit stilurile muzicale pe care le preferă, dar și cum își alege piesele.

Înainte eram anti-manele, acum ascult. Mi se pare că o petrecere fără manele nu e petrecere. Înainte nici măcar nu suportam să ascult.

Cred că de aceea nici nu mi-am format vocea pentru genul acesta muzical, chiar dacă acum am început să-l când și îmi place.

Înainte ascultam Frank Sinatra, nici măcar muzică reggae nu ascutam, stilul care m-a consacrat'',  a declarat aceasta.

Nicole Cherry a ținut să precizeze că este foarte selectivă în alegerea pieselor și a adăugat că nicio piesa nu trece mai departe dacă nu este aprobată de ea.

"Eu îmi aleg piesele 100% și ele fac parte din mine. Le iubesc și fiecare piesă are o poveste și le simt foarte tare că sunt ale mele. Niciodată nu au venit "Nicole, asta e piesa pentru tine, am vrea să o cânți". Nu, nu există așa ceva la mine. Sinceritatea asta a mea că am zis mie nu-mi place piesa asta, nu mă văd pe ea, poate ea era un hit, dar nu simt că face parte din mine nu aș putea să o cânt. Eu nu cânt perfect și știu că nu cânt perfect. Nici nu vreau asta, eu doresc să transmit emoție", a mai spus artista.

Despre sentimentul de a fi mamă artista a vorbit extrem de emoționată. Cântăreața nu se mai satură de fetița ei și a dezvăluit că îi cântă în fiecare seară. De asemenea, Nicole a recunoscut că vrea un copil relaxat, fără stres.

''Acum îi cânt în fiecare seară. Vreau să am un copil relaxat. Și eu am fost un copil relaxat până m-au trezit niște experiențe'', a adăugat aceasta.

Nicole Cherry este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi, ce a cunoscut succesul în anul 2013, pe când era elevă.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net