De ce nu s-ar întoarce Andreea Raicu pe micul ecran: «Îmi e dor de televiziunea de atunci, nu cea de azi»

Ultima actualizare:

Andreea Raicu, în vârstă de 44 de ani, a fost invitata lui Horia Brenciu la podcastul pe care acesta îl prezintă. Timp de mai bine de două ore, Andreea și Horia au discutat despre viață, cu bune și rele, au depănat amintiri și au atins subiecte sensibile pentru fosta prezentatoare de televiziune.

Andreea Raicu a dezvăluit care este motivul pentru care nu s-ar întoarce în televiziune
Andreea Raicu a dezvăluit care este motivul pentru care nu s-ar întoarce în televiziune

Andreea Raicu s-a retras din televiziune, după ani întregi în care a prezentat mai multe formate de succes. Între acestea amintim emisiunea Big Brother și Megastar. Ea a debutat ca model, apoi s-a reorientat spre televiziune, unde s-a bucurat de aprecierea publicului și a avut un succes fulminant.

Cu toate acestea, vedeta a renunțat la aprițiile pe micul ecran, iar acum își dedică mare parte din timp proiectelor personale care îi aduc nespusă satisfacție. În prezent, Andreea Raicu se axează asupra dezvoltării personale și a devenit o bună cunoscătoare a meditațiilor ghidate. Ea poate preda astfel de cursuri celor care doresc să se cunoască mai bine și să intre în contact cu cea mai bună versiune a lor. 

Întrebată de Horia Brenciu dacă nu simte lipsa televiziunii și a platourilor de filmare, Andreea a oferit un răspuns amplu. Deși este recunoscătoare pentru experiența pe care a trăit-o în calitate de prezentator TV, nu ar reveni în televiziune, așa cum este ea în prezent. 

Îmi este dor de televiziune, dar îmi este dor de televiziunea aia pe care o făceam în urmă cu mulți ani, nu televiziunea de acum. Îmi este dor să fiu într-un platou, într-o emisiune în direct, cu toată echipa și cu emoțiile...Toată energia aia pe care o ai.

Televiziunea mi-a adus foarte multe lucruri bune, m-a făcut să cresc, m-a făcut să mă maturizez, să mă cunosc. Mi-a adus un lucru foarte prețios în ziua de astăzi. M-a făcut cunoscută și din această poziție am o voce să pot să transmit mesajul către comunitatea mea", a declarat Andreea. 

Un moment inedit din timpul podcastului a fost cel în care Horia Brenciu și Andreea Raicu au memorat momentul în care au prezentat împreună emisiunea lui Cătălin Măruță, în perioada în care acesta fusese depistat pozitiv pentru noul coronavirus. Andreea Raicu s-a declarat uimită de faptul că a putut colabora cu Horia, artistul fiind cunoscut pentru energia debordantă pe care o are și pentru faptul că, uneori, acaparează întreaga scenă.

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net