Incredibil cum se uită Cătălin Măruță la Andra în public! Gesturi tandre în văzul tuturor

Frumoși, naturali și la fel de îndrăgostiți ca la începutul relației lor! Andra și Cătălin Măruță au predat o lecție de tandrețe în cuplu la evenimentul prin care vedeta Pro TV a marcat împlinirea unui an de podcast.

image
Andra și Cătălin Măruță, ca doi îndrăgostiți la sărbătorirea unui an de podcast

La aproape 14 ani de la nuntă și cu doi copii foarte reușiți acasă, Andra și Cătălin Măruță ar putea trece foarte ușor drept un cuplu de proaspăt îndrăgostiți în ochii cuiva care nu-i cunoaște.

Joi seară, la evenimentul care a marcat împlinirea unui an de podcast, Andra și Cătălin nu au făcut economie de gesturi tandre, chiar dacă au fost gazde și au avut de întreținut o mulțime de invitați cu ștaif.

Îmbrăcați casual, cu jeanși, tricou și pantofi sport, cei doi s-au ținut de mână, s-au îmbrățișat, s-au privit lung în ochi și au zâmbit pe tot parcursul serii. Și chiar dacă tema întâlnirii era o realizare profesională excepțională a realizatorului de la Pro TV, concluzia serii a fost: ”Găsește-ți pe cineva care să se uite la tine cum se uită Cătălin Măruță la Andra și vei găsi fericirea!”.

andra si catalin maruta (1) jpg
Andra și-a susținut soțul la sărbătorirea unui an de podcast

Cătălin Măruță a adunat 32 de milioane de vizualizări cu podcastul său

Cătălin Măruță a aniversat un an de când a început să filmeze pentru podcastul care a devenit un reper pe piața media din România. 108 ore filmate, 39 de episoade din care 25 în Top Trending, 32 de milioane de vizualizări, 640.000 de aprecieri și peste 180,000 de abonați.

Acestea sunt doar câteva din performanțele impresionante pe care le-a înregistrat podcastul „Acasă la Măruță” pe Youtube, în primul an de la lansare. Și pe Facebook, Instagram sau TikTok, conținutul creat de Cătălin Măruță a atras atenția publicului: podcastul a adunat peste 2 milioane de aprecieri.

Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit de ziua Andrei

Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit religios în 2008, chiar de ziua Andrei. Cei doi au optat pentru o nuntă mare, în Târgu Jiu, acasă la mirele Cătălin. Nu mai puțin de 750 de persoane au fost invitate la nuntă, iar cei doi au avut grijă să respecte toate datinile, pentru a se asigura că pornesc cu dreptul în căsnicie. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
cub andreea antonescu png
brenciu si nevasta jpg
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Lia Bugnar
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image jpeg
Flick Domnul Rima familie jpg
brenciu si nevasta jpg
foto 1   Melinna jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE