Ce nu-i permite Andreea Raicu în ruptul capului iubitului ei: "Când stă cu mine-n pat. Nu există așa ceva"

Ultima actualizare:

Andreea Raicu a dat detalii necunoscute despre relația cu iubitul și a dezvăluit motivul pentru care nu suportă social-media. 

Ce nu-i permite Andreea Raicu în ruptul capului iubitului ei
Ce nu-i permite Andreea Raicu în ruptul capului iubitului ei

Andreea Raicu este una dintre cele mai apreciate prezențe feminine din showbiz, vedeta dovedește constant că și la vârsta de 44 de ani rămâne o femeie frumoasă, care emană senzualitate. 

Fosta prezentatoare a vorbit recent despre relația pe care o are cu partenerul ei și care sunt regulile pe care le urmează amândoi cu sfințenie. 

Andreea Raicu a declarat că nu suportă ca oamenii să se uite în telefon, atunci când poartă un dialog față în față cu ea. Mai mult, vedete a menționat că de fiecare dată când interlocutorul ei își orientează atenția către telefon, ea pur și simplu îi întoarce spatele. 

În vacanţă am învăţat să mă bucur de lucrurile din jurul meu, de oamenii din jurul meu, nu mai stau cu ochii în telefon. Am devenit atât de intolerantă cu chestia asta încât dacă vorbesc cu cineva şi persoana respectivă pune mâna pe telefon, mă opresc din vorbit”, a mărturisit Andreea Raicu, la emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.

Raicu a mai adăugat că în timpul vacanțelor a învățat să se detașeze de tot e înseamnă social-media. 

Deși Andreea Raicu nu ezită șă-și surprindă fanii cu aparițiile ei incendiare pe social-media și le împărtășește urmăritorilor ei momentele importante din călătorii, vedeta consideră că Instagram-ul este o platformă nocivă. 

Andreea Raicu și iubitul ei au o regulă strictă

De asemenea, Andreea Raicu nu suportă ca iubitul ei să butoneze telefonul atunci când petrec timp împreună. Prezentatoarea a declarat că nu este nevoie să-l atenționeze, deoarece acesta s-a conformat preferințelor ei.

Când stă iubitul cu mine în pat, nu stă cu telefonul. Nu e nevoie să îl cert, nu există aşa ceva! Petrecem timpul împreună, nu pe telefon. După două săptămâni în Maldive, două zile nu am vrut să deschid Instagramul, doar WhatsApp. Am momente în când intru în dependenţa şi atunci renunţ. Doar Instagramul mă afecteaza, recunosc”, a adăugat vedeta.

Desprre Andreea Raicu, se zvonește că ar fi într-o relație cu Matei Stratan, fostul iubit al Mădălinei Ghenea, după ce au fost suprinși împreună la Toscana.

Zvonurile au început să circule rapid despre Andreea Raicu și Matei Stratan, iar afaceristul a fost primul care a dezmințit supozițiile despre o posibilă relație amoroasă. Acesta a declarat că el și Andreea Raicu sunt doar foarte buni prieteni. 

De-a lungul timpului Andreea Raicu a avut relații cu bărbați celebri din showbiz, dintre care cele mai mediatizate au fost cele cu fotbalistul Cristi Chivu și cea cu solistul Tudor Chirilă. 

Andreea Raicu refuză să divulge numele bărbatului misterios din viața ei, dar spune că relația dintre ei este una serioasă. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net