Andreea Raicu, imagini fierbinți în costum de baie! Și-a pus implanturi?

Andreea Raicu a publicat recent pe conturile sale de socializare o imagine care a incins spiritele printre fanii săi! Vedeta pare să fie din ce în ce mai dezinhibată pe Instagram!

Andreea Raicu, sexy în costum de baie pe Instagram Foto: Instagram
Andreea Raicu, sexy în costum de baie pe Instagram Foto: Instagram

Mulți se întreabă cum de n-a avut Andreea Raicu noroc în dragoste, având în vedere că este o femeie frumoasă și care are ce oferi. La cei 44 de ani ai săi, Andreea pare să își fi reinventat stilul, pozând din ce în ce mai îndrăzneț pe rețelele de socializare.

A început cu pași timizi, publicând imagini cu rochii decoltate și mulate, iar acum a trecut la nivelul următor! În timpul unei vacanțe în Emiratele Arabe Unite, în Abu Dhabi, Andreea Raicu s-a lăsat fotografiată în costum de baie, cu decolteul generos la vedere.

Andreea Raicu, sexy în costum de baie

Unii admiratori de-ai vedetei s-au întrebat chiar dacă aceasta și-a pus implanturi mamare, având în vedere modul în care i se vedeau sânii prin costumul de baie. Cert este că Andreea arată foarte bine la cei 44 de ani.

Andreea Raicu pare să fie tot mai lipsită de inhibiții pe rețelele de socializare, asta după ce recent a dezvăluit că îi place foarte mult să își exploreze această latură. Printre primele imagini care au dat startul acestei noi versiuni a vedetei s-a numărat o poză din timpul unei ședințe foto, unde Andreea a pozat senzual, într-o rochie roșie și mulată.

Ea a spus atunci că iubește provocările și că se regăsește în totalitate în această ipostază, chiar dacă până acum nu a arătat lumii atât de mult această latură a sa.

După cum stiți deja, iubesc provocările. Mi s-a propus o ședință foto care mi-a plăcut mult, mai ales mood-ul propus, senzual, îndrăzneț, dar intim. Când a fost cazul, chiar și cu un pic de umor.

Dar, cel mai important e că mă recunosc pe mine, așa cum sunt eu, în fotografii. Nu simt că joc teatru, nu simt că în pielea vreunui personaj – sunt eu, Andreea, poate în ipostaze în care nu m-ați mai văzut”, a scris Andreea pe Instagram, în dreptul imaginii în cauză. Iar acum se pare că de atunci o tot ține în poze sexy!

Andreea Raicu a refuzat oferta de a poza în Playboy

Andreea Raicu a realizat numeroase pictoriale sexy, de-a lungul timpului, însă niciodată nu a vrut să apară în revistele pentru adulți, deși i s-a propus acest lucru. Aceasta a dezvăluit chiar că a refuzat propunerea de a apărea în Playboy, cu toate că onorariul era unul fabulos, suma cu care a fost ofertată fiind de nu mai puțin 100.000 de euro.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
alex dobrescu 3 jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image
actualitate.net
image
actualitate.net