Andreea Raicu, într-o rochie cu sânii la vedere. Imaginea i-a dat gata pe toți

Ultima actualizare:

Andreea Raicu devine din ce în ce mai îndrăzneață pe rețelele de socializare, chiar dacă până acum a dorit să își contureze o altfel de imagine. Vedeta susține însă că și această nouă ipostază o caracterizează, așa că se pare că dorește să o arate cât mai mult.

Andreea Raicu, cu decolteul la vedere pe rețelele de socializare Foto: Instagram
Andreea Raicu, cu decolteul la vedere pe rețelele de socializare Foto: Instagram

În cele mai recente imagini publicate de Andreea Raicu pe Instagram, aceasta apare într-o rochie aparent „nevinovată”, dar care i-a lăsat la vedere un decolteu amețitor. Mai mult decât atât, vedeta nu a purtat nici sutien în ziua cu pricina, așa că imaginația urmăritorilor săi a fost provocată!

Andreea Raicu, într-o rochie decoltată, fără sutien Foto: Captură Video
Andreea Raicu, într-o rochie decoltată, fără sutien Foto: Captură Video

Andreea Raicu, cu decolteul la vedere pe Instagram

Andreea Raicu apare într-un filmuleț, pe un fotoliu, lângă brad, și, în timp ce ei altceva îi atrage atenția, prietenii ei virtuali au observat deîndată decolteul generos propus de vedetă. Rochia a fost accesorizată și de un colier cu ceea ce părea a fi o piatră prețioasă și un zâmbet larg din partea acesteia. 

Imaginile sexy de pe conturile ei nu se opresc aici însă! Recent, Andreea s-a lăsat fotografiată într-o rochie sexy, de culoare roșie, mulată pe corp, cu finisaje de tip corset, care i-a lăsat decolteul la vedere, dar și picioarele. Aceasta a explicat atunci că imaginile au fost făcute pentru o campanie, însă susține că întotdeauna a avut această latură senzuală, pe care acum o poate exploata din plin prin intermediului ședinței foto respective.

„După cum stiți deja, iubesc provocările. Mi s-a propus o ședința foto care mi-a plăcut mult, mai ales mood-ul propus, senzual, îndrăzneț, dar intim. Când a fost cazul, chiar și cu un pic de umor.

Dar, cel mai important e că mă recunosc pe mine, așa cum sunt eu, în fotografii. Nu simt că joc teatru, nu simt că în pielea vreunui personaj – sunt eu, Andreea poate în ipostaze în care nu m-ați mai văzut”, a scris aceasta pe Instagram, în dreptul imaginii în cauză. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net