Andreea Raicu, într-o rochie cu sânii la vedere. Imaginea i-a dat gata pe toți

Andreea Raicu devine din ce în ce mai îndrăzneață pe rețelele de socializare, chiar dacă până acum a dorit să își contureze o altfel de imagine. Vedeta susține însă că și această nouă ipostază o caracterizează, așa că se pare că dorește să o arate cât mai mult.

image
Andreea Raicu, cu decolteul la vedere pe rețelele de socializare Foto: Instagram

În cele mai recente imagini publicate de Andreea Raicu pe Instagram, aceasta apare într-o rochie aparent „nevinovată”, dar care i-a lăsat la vedere un decolteu amețitor. Mai mult decât atât, vedeta nu a purtat nici sutien în ziua cu pricina, așa că imaginația urmăritorilor săi a fost provocată!

image
Andreea Raicu, într-o rochie decoltată, fără sutien Foto: Captură Video

Andreea Raicu, cu decolteul la vedere pe Instagram

Andreea Raicu apare într-un filmuleț, pe un fotoliu, lângă brad, și, în timp ce ei altceva îi atrage atenția, prietenii ei virtuali au observat deîndată decolteul generos propus de vedetă. Rochia a fost accesorizată și de un colier cu ceea ce părea a fi o piatră prețioasă și un zâmbet larg din partea acesteia. 

Imaginile sexy de pe conturile ei nu se opresc aici însă! Recent, Andreea s-a lăsat fotografiată într-o rochie sexy, de culoare roșie, mulată pe corp, cu finisaje de tip corset, care i-a lăsat decolteul la vedere, dar și picioarele. Aceasta a explicat atunci că imaginile au fost făcute pentru o campanie, însă susține că întotdeauna a avut această latură senzuală, pe care acum o poate exploata din plin prin intermediului ședinței foto respective.

„După cum stiți deja, iubesc provocările. Mi s-a propus o ședința foto care mi-a plăcut mult, mai ales mood-ul propus, senzual, îndrăzneț, dar intim. Când a fost cazul, chiar și cu un pic de umor.

Dar, cel mai important e că mă recunosc pe mine, așa cum sunt eu, în fotografii. Nu simt că joc teatru, nu simt că în pielea vreunui personaj – sunt eu, Andreea poate în ipostaze în care nu m-ați mai văzut”, a scris aceasta pe Instagram, în dreptul imaginii în cauză. 

image png
card ajutor jpg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
trans bhutan cnn
foto 1   Cristina Spatar JPG
12 linda evangelista main jpg jpeg
1 carmen tanase jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
278537985 466770881908509 7030144293581689858 n jpg
4 catalin botezatu despre tatal lui la cina cu adi hadean si ionela nastase jpg jpeg
image png
1 carmen tanase jpg jpeg
beyonce
FotoJet (1) jpg