Andreea Raicu, Laura Cosoi şi Andra: superbe fără filtre, machiaj şi operaţii estetice! 

Ultima actualizare:

    Andreea Raicu, 43 de ani
Andreea Raicu, 43 de ani

Într-o lume îmbâcsită de filtre şi poze modificate în care ai un şoc când vezi realitatea, trei dive naturale fac furori şi adună zeci de mii de “like-uri” fără să fie machiate, darămite modificate! Sunt din categoria femeilor care folosesc rar machiajele, dar şi filtrele telefonului. Le place naturalul şi nu se sfiesc să îşi arate cearcănele sau un mic rid. Andreea Raicu, Laura Cosoi şi Andra Măruţă sunt frumoase de pică, nu au operaţii estetice şi le învaţă pe femei să se iubească aşa cum sunt!

Cele trei dive sunt din categoria femeilor care arată bine la orice vârstă. Nu au operaţii estetice şi parcă sunt o “gură de aer proaspăt” pentru cei care vor să mai vadă femei adevărate, naturale, normale. De cele din lumea virtuală, cu zeci de filtre şi modificate încât nu le mai recunoşti în poză, dar te sperii când le vezi în realitate, deja fanii sunt sătui. Instagramul şi Facebook-ul sunt îmbâcsite. Tocmai de aceea, zilele trecute Andreea Raicu a fost cea mai vizualizată pe reţelele sociale după ce a postat o fotografie în care nu are machiaj şi nici nu s-a folosit de tehnicile moderne pentru a-şi şterge “defectele”. 


    Laura Cosoi,  40 de ani
Laura Cosoi, 40 de ani

Este o femeie frumoasă, care are cearcăne şi mici riduri de expresie sau pete din cauza expunerii la soare, dar pe care ştie să le transforme în calităţi. Peste două săptămâni împlineşte 44 de ani, însă este un etalon pentru fetele şi femeile care vor să-şi păstreze frumuseţea naturală. 


    Andra Măruţă, 35 de ani
Andra Măruţă, 35 de ani

“Când te uiţi în Social Media şi vezi toate pozele perfecte cu femei cu tenuri impecabile, eşti tentată să îţi editezi şi tu fotografiile, nu? Recunosc că şi eu am avut fix pentru o secundă acelaşi impuls cu această fotografie când am vazut petele şi ridurile pe care le-am făcut de la soare în ultimele zile. Poate că nu se văd atât de bine, dar sunt acolo. Adevărul este că aşa arată tenul meu în acest moment după o săptămână în care m-am expus la soare, în cele mai multe zile până în ora 11,30”, a scris diva în dreptul fotografiei care a fost apreciată de peste 16.000 de persoane. 

Laura Cosoi este din aceeaşi categorie, a femeilor frumoase care nici nu vor să audă de falsitate şi machiaj în exces. Peste şase luni împlineşte şi ea 40 de ani şi este mândră de ce lasă în lumea reală, nu pe reţelele sociale. Este mămică, are două fetiţe cu afaceristul Cosmin Curticăpean, iar nopţile nedormite şi-au pus amprenta pe chipul ei. Se vede foarte bine în pozele nemodificate de pe Facebook. Şi ea militează pentru un aspect natural, dovadă că nu s-a lăsat atinsă nici măcar de acul esteticianului. Din aceeaşi categorie este şi Andra şi îndeamnă femeile să se simtă bine în pielea lor. În poze se văd ridurile de expresie datorate profesiei. Este expresivă, mai ales când cântă şi se află pe scenă, unde trăieşte momentul intens. “Nu te feri să te arăţi exact aşa cum eşti! Numai aşa poţi câştiga cu adevărat o inimă!”, este îndemnul soţiei lui Cătălin Măruţă. Artista împlineşte 35 de ani şi este mămică a doi copii superbi, David şi Eva. Arată impecabil şi este o femeie fericită. Se vede pe chipul şi în zâmbetul ei, fără filtre şi artificii false! 

«Ridurile de expresie sunt normale»  

Medicul estetician spune că ridurile de expresie sunt normale, frumoase chiar, şi trebuie acceptate. La fel şi cearcănele. Iar petele de la soare pot fi şterse. “E binevenită naturaleţea, iar cele trei persoane pe care le-aţi menţionat sunt exemple de urmat. În străinătate o avem pe Julia Roberts, pe Gisele Bundchen. Recomand să nu se exagereze în materie de intervenţii estetice faciale pentru că vom ajunge foarte uşor să nu ne mai recunoaştem în oglindă. Tratamentele de hidratare în profunzime ajută să ai un ten fresh, şi sunt recomandate mai ales vara, când faţa noastră este expusă la soare. Un tratament cu pelling te ajută să scapi de petele solare, iar injectările cu acid hialuronic sau botox, şterg ridurile pe frunte sau la coada ochiului. Alegeţi totul cu măsură, fără excese!”, este îndemnul medicul estetician Morad Iancu.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net