Corina Caragea și Andreea Raicu, superbe în costum de baie. 7 vedete cu poze de infarct, pe plaje exotice

22 ianuarie 2022

Luna ianuarie este luna vacanțelor pe plaje exotice. Vedetele fug de frigul din România și apoi fac paradă pe Instagram cu poze spectaculoase, de lângă palmieri și ape cristaline. Pozele cu dive sexy, în costume de baie, strâng mii de like-uri, pe rețelele sociale. 

image
Cristina Ștefania, Corina Caragea și Lidia Buble. Foto: Instagram

Corina Caragea (39 de ani) este una dintre cele mai plimbărețe vedete de la PRO TV. Bruneta de la Știrile Sportive adoră călătoriile, iar pentru fani acestea sunt ocazii rare de a o vedea și în alte ipostaze decât acelea de la pupitrul studioului. Corina are un corp de milioane.

În luna decembrie, de Sărbători, Corina Caragea a fost în vacanță în SUA, în New York și în Boston, după care de ziua ei, pe 31 decembrie, a ajuns în Dubai. S-a întors cu sfaturi prețioase pentru cei care își doresc o astfel de experiență, dar se pare că gândul i-a rămas tot la vacanță, însă la una pe o insulă exotică. 

corina caragea (2) jpg
Corina Caragea. Foto: Instagram

Nostalgică, știrista de la PRO TV publică zilele acestea pe Instagram imagini mai vechi din Seychelles, destinație aleasă anul acesta și de Delia, Smiley, Speak și Ștefania. Pozele și filmulețele Corinei sunt realmente superbe. Corina Caragea arată spectaculos în costum de baie, iar pozele au strâns sute de like-uri, mai ales că prin prisma meseriei nu avem ocazia să o vedem foarte des în astfel de "'ținută". Bruneta de la Sport are o siluetă de invidiat. 

andreea raicu jpg
Andreea Raicu. Foto: Instagram

Cu imagini noi, din vacanțele petrecute luna aceasta, pe plaje exotice, ne-au încântat, pe Instagram, Lidia Buble, Andreea Raicu, Cristina Ștefania, Ramona Olaru, Ema Uță și Alexia Eram. Fetele au pozat de parcă ar urma să apară în celebra revistă "Sports Illustrated".

stanga
dreapta
ema uta jpg
andreea raicu jpg
corina caragea (2) jpg
corina caragea (1) jpg
lidia buble jpg
ramona olaru (1) jpg
ramona olaru (2) jpg
cristina stefania (3) jpg
cristina stefania (1) jpg
cristina stefania (2) jpg
alexia eram jpg

Lidia Buble a făcut un adevărat maraton al pozelor sexy, din vacanța exotică în care se află, Ema Uță a avut cu ce se lăuda, din Bahamas, Alexia Eram a petrecut câteva zile romantice în Dubai, alături de Mario Fresh, iar Ramona Olaru și-a etalat trupul superb pe plajele din Zanzibar, cea de-a doua casă a iubitului ei, Cătălin Cazacu. Andreea Raicu s-a arătat bucuroasă că a stat departe de telefon, în această vacanță din Thailanda, iar Cristina Ștefania, iubita lui Speak, a avut ocazia să-și promoveze în Seychelles celebrele ei costume de baie. Toate aceste imagini au ridicat un pic temperaturile în România, cel puțin în mediul virtual. 

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!     

survivor2 png
carla s dreams bobonete 2 PNG
iumor jpg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
cub tania budi png
alexandra stan sexy png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
mario fresh alexia eram 7 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
alexandra stan sexy png
14 vedete diana sar vlad pro tv jpeg
carla s dreams bobonete 2 PNG
carla s dreams jpeg