Andreea Raicu, vacanţă de vis în Thailanda: «10 zile fără telefon. 10 zile de linişte!»

20 ianuarie 2022

Andreea Raicu e în Thailanda, Cristina Şişcanu şi Anca Ţurcaşiu, în Dominicană, iar Diana Matei în Mexic.

image
Andreea Raicu (44 de ani)

Andreea Raicu (44 de ani) a reuşit şi ea să se rupă de cotidian şi a plecat departe, la căldurică, tocmai în Thailanda. Vedeta şi-a propus să stea departe de internet şi de telefonul mobil şi a reuşit!

stanga
dreapta
andreea raicu thailanda3 jpg
andreea raicu thailanda1 jpg
andreea raicu thailanda2 jpg
andreea raicu thailanda jpg
1  raicu copy jpg

„Ieri s-au făcut 10 zile de când nu m-am mai conectat la social media. 10 zile în proporţie de 98% fără telefon, WhatsApp sau alte aplicaţii. 10 zile de linişte! 10 zile de timp cu mine şi pentru mine, cu cei de lângă mine, prezentă în fiecare moment, în realitatea mea, nu în cea virtuală pentru care am ajuns să trăim cei mai mulţi dintre noi, să facem mereu alegerile care să ne arate cât mai «bine» în ochii celorlaţi prin postarea imaginilor care întruchipează viaţa perfectă”, a scris Raicu pe Facebook. 

Diana Matei, vacanţă în Mexic cu soţul

image
Diana Matei arată superb după ce a născut un copil

Diana Matei (40 de ani) se află de câteva zile în vacanţă, în Mexic, împreună cu soţul ei, Marian Cleante. Cântăreaţa etalează, pe plajele cu nisip fierbinte, un trup cu forme mai mult decât apetisante în costume de baie colorate. De data aceasta a ales unul albastru. Mamă a unui băieţel, prezentatoarea emisiunii Start Show România de la postul Naţional TV, are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic şi nu se teme să arate acest lucru. Diana Matei şi soţul ei, Marian Cleante formează un cuplu atât pe scenă, cât şi în viaţa personală, de 18 ani. Cei doi au un băieţel, pe Ianis, în vârstă de 6 ani. 

Cristina Şişcanu şi Anca Ţurcaşiu au fugit în Republica Dominicană

image
Cristina Șişcanu se află în Dominicană

Cristina Şişcanu (37 de ani) s-a vindecat de COVID apoi a fugit alături de soţul ei, Mădălin Ionescu, tocmai în Dominicană. Prima care a fost depistată pozitiv după un test, a fost Cristina. Ea a dezvăluit pe Instagram că şi Mădălin Ionescu, dar şi fetiţa lor, au avut simptome specifice coronavirusului, la scurt timp după ce s-a infectat ea. Au stat acasă în izolare şi cum a trecut boala, ei s-au şi urcat în avion. Fericită, blondina se bucură acum de soare şi de mare. Şi-a pus pe ea un costum de baie colorat, care îi scoate în evidenţă silueta, mai ales că a slăbit acum câţiva ani peste 25 kg. 

image
Anca Țurcașiu îşi face vacanţa în Republica Dominicană

Tot în Dominicană se află şi Anca Ţurcaşiu, care a încins plaja cu cele mai sexy poze. Deşi e trecută de 50 de ani,  Anca arată perfect, mai ales că nu are nici o operaţie estetică. Burlăciţă de doi ani, artista nu a vrut să-şi mai refacă viaţă şi a plecat singură în cea mai exotică vacanţă de anul acesta. S-a bronzat, s-a relaxat şi a înotat cu delfinii.

Gabriel Fătu, prima vacanţă solo, după divorţ

„Regele farselor” şi-a permis la început de an o vacanţă solo, după un an greu în care a trecut printr-un divorţ.

Gabriel Fătu (46 de ani) a plecat singur în Mexic unde a agăţat în voie pe cine şi-a dorit.

„A fost o vacanţă wow, foarte plăcută! A fost prima vacanţă pe care am petrecut-o singur după divorţ. Singur, dar cu prietenul meu, Laurenţiu Modoran, pe care l-am întâlnit întâmplător acolo. A fost o vacanţă a premierelor. Este şi prima vacanţă după 2 ani de muncă la Dalles şi este şi prima dată când am pus piciorul în America Latină. Am pus muzică românească autentică mexicanilor, de la romanţe şi muzică de petrecere, la folclor şi părea că le place”, a declarat Gabriel Fătu.

image
Gabriel Fătu (46 de ani)

Actorul a petrecut 14 nopţi în Mexic şi a vizitat Cancun, Tulum, Isola de la mujeres şi Playa de Carmen. Fătu şi-a încărcat bateriile pentu că la întoarcere urmează să joace în piesa „Rude cu nevasta-mea”.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
Pensionari din România jpg
00032 jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
irina fodor asia express jpg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 03 raluca podea1 webp
BeFunky collage (6) jpg
banica vicoveanca jpeg
Cub Ilie nastase jpeg