Andreea Raicu, vacanţă de vis în Thailanda: «10 zile fără telefon. 10 zile de linişte!»

Andreea Raicu e în Thailanda, Cristina Şişcanu şi Anca Ţurcaşiu, în Dominicană, iar Diana Matei în Mexic.

Andreea Raicu (44 de ani)
Andreea Raicu (44 de ani)

Andreea Raicu (44 de ani) a reuşit şi ea să se rupă de cotidian şi a plecat departe, la căldurică, tocmai în Thailanda. Vedeta şi-a propus să stea departe de internet şi de telefonul mobil şi a reuşit!

„Ieri s-au făcut 10 zile de când nu m-am mai conectat la social media. 10 zile în proporţie de 98% fără telefon, WhatsApp sau alte aplicaţii. 10 zile de linişte! 10 zile de timp cu mine şi pentru mine, cu cei de lângă mine, prezentă în fiecare moment, în realitatea mea, nu în cea virtuală pentru care am ajuns să trăim cei mai mulţi dintre noi, să facem mereu alegerile care să ne arate cât mai «bine» în ochii celorlaţi prin postarea imaginilor care întruchipează viaţa perfectă”, a scris Raicu pe Facebook. 

Diana Matei, vacanţă în Mexic cu soţul

Diana Matei arată superb după ce a născut un copil
Diana Matei arată superb după ce a născut un copil

Diana Matei (40 de ani) se află de câteva zile în vacanţă, în Mexic, împreună cu soţul ei, Marian Cleante. Cântăreaţa etalează, pe plajele cu nisip fierbinte, un trup cu forme mai mult decât apetisante în costume de baie colorate. De data aceasta a ales unul albastru. Mamă a unui băieţel, prezentatoarea emisiunii Start Show România de la postul Naţional TV, are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic şi nu se teme să arate acest lucru. Diana Matei şi soţul ei, Marian Cleante formează un cuplu atât pe scenă, cât şi în viaţa personală, de 18 ani. Cei doi au un băieţel, pe Ianis, în vârstă de 6 ani. 

Cristina Şişcanu şi Anca Ţurcaşiu au fugit în Republica Dominicană

Cristina Șişcanu se află în Dominicană
Cristina Șişcanu se află în Dominicană

Cristina Şişcanu (37 de ani) s-a vindecat de COVID apoi a fugit alături de soţul ei, Mădălin Ionescu, tocmai în Dominicană. Prima care a fost depistată pozitiv după un test, a fost Cristina. Ea a dezvăluit pe Instagram că şi Mădălin Ionescu, dar şi fetiţa lor, au avut simptome specifice coronavirusului, la scurt timp după ce s-a infectat ea. Au stat acasă în izolare şi cum a trecut boala, ei s-au şi urcat în avion. Fericită, blondina se bucură acum de soare şi de mare. Şi-a pus pe ea un costum de baie colorat, care îi scoate în evidenţă silueta, mai ales că a slăbit acum câţiva ani peste 25 kg. 

Anca Țurcașiu îşi face vacanţa în Republica Dominicană
Anca Țurcașiu îşi face vacanţa în Republica Dominicană

Tot în Dominicană se află şi Anca Ţurcaşiu, care a încins plaja cu cele mai sexy poze. Deşi e trecută de 50 de ani,  Anca arată perfect, mai ales că nu are nici o operaţie estetică. Burlăciţă de doi ani, artista nu a vrut să-şi mai refacă viaţă şi a plecat singură în cea mai exotică vacanţă de anul acesta. S-a bronzat, s-a relaxat şi a înotat cu delfinii.

Gabriel Fătu, prima vacanţă solo, după divorţ

„Regele farselor” şi-a permis la început de an o vacanţă solo, după un an greu în care a trecut printr-un divorţ.

Gabriel Fătu (46 de ani) a plecat singur în Mexic unde a agăţat în voie pe cine şi-a dorit.

„A fost o vacanţă wow, foarte plăcută! A fost prima vacanţă pe care am petrecut-o singur după divorţ. Singur, dar cu prietenul meu, Laurenţiu Modoran, pe care l-am întâlnit întâmplător acolo. A fost o vacanţă a premierelor. Este şi prima vacanţă după 2 ani de muncă la Dalles şi este şi prima dată când am pus piciorul în America Latină. Am pus muzică românească autentică mexicanilor, de la romanţe şi muzică de petrecere, la folclor şi părea că le place”, a declarat Gabriel Fătu.

Gabriel Fătu (46 de ani)
Gabriel Fătu (46 de ani)

Actorul a petrecut 14 nopţi în Mexic şi a vizitat Cancun, Tulum, Isola de la mujeres şi Playa de Carmen. Fătu şi-a încărcat bateriile pentu că la întoarcere urmează să joace în piesa „Rude cu nevasta-mea”.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Halep jpg
image
image
image
image
image
image
image png
cub cristina siscanu png
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net