Cine i-a stricat Corinei Caragea ziua de naștere în Dubai? „ A pornit alarma!”

Ultima actualizare:

Corina Caragea a stat din vacanță în vacanță, în ultima perioadă! A fost la New York, apoi la Boston, s-a întors de Sărbători în România, iar, de ziua ei naștere, pe 31 decembrie, a ajuns tocmai la Dubai! Acolo însă i s-au cam înecat corăbiile frumoasei brunete, care a trecut prin mari peripeții!

Corina Caragea, în vacanță de ziua ei, la Dubai Sursa: Instagram
Corina Caragea, în vacanță de ziua ei, la Dubai Sursa: Instagram

Corina Caragea a reușit, anul trecut, pe pandemie să călătorească aproape non- stop, asta în ciuda restricțiilor! La sfârșitul lui 2021, vedeta a bifat New-York-ul, Bostonul și, mai apoi, de ziua ei, pe 31 decembrie, chiar de Revelion, a nimerit la Dubai. Din păcate, chiar de ziua ei de naștere, vedeta a tras o sperietură groaznică!

Vremea i-a jucat feste Corinei tocmai la Dubai. Ca niciodată, la Dubai a plouat non-stop în preajma Revelionului. S-au inundat mall-ul și chiar și hotelul în care a fost cazată vedeta Pro TV! Prin urmare, alarma la hotel s-a declanșat tam-nesam, chiar în dimineața când vedeta sărbătorea 39 de ani. Corina a ieșit glonț în lenjerie și a luat-o la fugă pe scăcrile hotelului.

"În Dubai a plouat zilnic!" 

În Dubai, ca niciodată, a plouat zilnic. Ploua în mall, în hotel, că nu au canalizare. De ziua mea, a pornit alarma de incendiu. Stăteam la etajul 66 și am luat-o la fugă pe scări. La 33, s-a tăiat lumina, iar pe la 20 au zis că putem s-o luam înapoi. A fost o alarma falsă din cauza ploii.

Revelionul l-am făcut la un club pe plajă, cu distanțare. În mall, nu puteai să înaintezi în ziua de Revelion pentru că ploua afară. La Burj Khalifa nu puteai să arunci un ac. Am stat o săptâmână, erau foarte mulți români”, a povestit prezentatoarea Știrilor sportive de la Pro TV, în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV.

Înainte de vacanța din Dubai, Corina a petrecut alte două săptămâni în America, una la New York și alta în Boston.

„Era mare aglomerație la New York, am fost și la patinoar. A fost puțin diferit acum, magazinele mele preferate erau închise pe termen nelimitat. În Times Square puteai să stai liniștit. Nu-mi iau cazare în centru, de obicei.

Se anulau spectacole și acolo. Am aflat, însă, cu trei zile înainte că trebuie să fac test pcr, sunt foarte scumpe acolo, între 175-400 de dolari. Dar se poate face și gratuit la unele laboratoare. Boston e diferit, însă, de New York, seamănă foarte multcu Londra. Am fost la Harvard în vizită”, a mai povestit Corina Caragea.

Corina Caragea (39 de ani) este una dintre cele mai frumoase știriste din sport, de la Pro TV. Vedeta este pasionată de călătorii și de fotografii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net