Corina Caragea, în lenjerie intimă de Sărbători. Pozele care au pus pe jar fanii

Ultima actualizare:

Vedetele s-au bucurat din plin de Crăciun și au împărtășit cu admiratorii lor instantanee cu brazi superb împodobiți sau cadre de familie.

Corina Caragea a distribuit două poze îndrăznețe de Crăciun
Corina Caragea a distribuit două poze îndrăznețe de Crăciun

Corina Caragea, frumoasa prezentatoare a știrilor sportive de la PRO TV, nu a făcut excepție. Corina a distribuit câteva fotografii care au primit un număr mare de aprecieri din partea internauților. 

Așezată pe canapea, cu o cana supradimensionată în mâini, o pereche de papuci hazlii, pufoși și un pulover larg, așa s-a fotografiat Corina, spre deliciul admiratorilor. Din cadru nu lipsește nici bradul de Crăciun frumos împodobit, iar atmosfera de sărbătoare este la ea acasă. Așa cum era de așteptat, fotografiile în care Corina și-a etalat picioarele tonifiate au fost apreciate de internauți, iar comentariile au fost, în mare măsură, unele pozitive. 

Cine este soțul Corinei Caragea

De-a lungul timpului, viața personală a Corinei Caragea a fost amplu dezbătută. Prezentatoarea vorbește rareori despre relații, iubire sau planuri de viitor care nu țin de sfera profesională, așadar puțini sunt cei care știu cine este bărbatul alături de care știrista se simte împlinită și fericită.

Corina Caragea este căsătorită, de aproape trei ani, cu Robert Pongracz, vicepreședintele Ligii Profesioniste de Fotbal. 

Atât Corina Caragea, cât și Robert Pongracz preferă discreția totală când vine vorba de povestea lor de dragoste și niciunul nu vrea să abordeze acest subiect în mod public. Unica reacție a milionarului cu privire la soția acestuia a fost în urmă cu ceva timp, atunci când a dat un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

„Este o întrebare foarte personală. Am cucerit-o cu foarte mult succes”, spunea, scurt, Robert Pongracz.

Corina Caragea, carieră în Pro TV

Când spui Pro TV spui și Corina Caragea, în același grupaj de vedete cu care televiziunea de pe Pache se mândrește. Profesionistă, cu dragoste pentru sport, tot ce înseamnă digital, călătorii și viață, Corina Caragea ne uimește pe zi ce trece tot mai mult cu tot ce face.

De la ce scrie pe blog până la cum prezintă știrile sportive. Ea ne-a lăsat fără grai și la Masked Singer, unde a reușit să impresioneze și cu vocea sa, talent pe care puțini știau că-l are. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net