Corina Caragea, după ce a fost demascată la "Masked Singer": "Mi-era teamă că mă voi face de râs"

image
Corina Caragea era Pufosul de la Masked Singer Româniafoto: Pro TV

Sub una dintre cele mai drăguțe măști de la Masked Singer România, Pufosul, se ascundea una dintre cele mai suave vedete TV. Este vorba despre Corina Caragea. Prezentatoarea știrilor din sport de la Pro TV a fost demascată în ediția de joi seara.

Corina Caragea ne-a răspuns, la cald, după marea demascare, la câteva întrebări despre această experiență inedită, participarea la Masked Singer România.

  • Click! Te-ai pregătit intens pentru acest show. Cât de complicat a fost să cânți și să dai viață acestui personaj?

Corina Caragea: Inițial am spus că nu am cum să cant eu acele melodii. Nefiind vreo cântăreață. Știam că am ureche muzicală și îmi plăcea, dar până la a cânta în fața unei țări, mi se părea un drum lung și mi-era teamă că mă voi face de râs. Dar am avut noroc cu colegii care s-au ocupat de mine, au repetat și au avut răbdare până mi-a ieșit. Cu dansul a fost mai greu, pentru că eram foarte limitată de costum.

image
Corina Caragea a fost Pufosulfoto: Pro TV
  • Poți să compari această experiență cu ceea ce faci tu în mod normal? A fost mai greu sau mai simplu să te pregătești pentru asta?

A fost clar mai greu, pentru că nu jucam pe terenul meu. Cel mai teamă îmi e de ridicol. Și n-aș fi vrut să cad de pe scenă, să mă împiedic în șireturi (aveam pantofi numărul 46 în picioare). Cred că acest show e despre distracție și provocări, nu e unul de talente. Pentru mine a fost o provocare să ies din zona mea de confort, să fac ceva cu totul nou, să aflu cine îmi sunt colegii, căci nu știam nimic despre nimeni, să țin secretă toată aventură.

  • Cum se vede acest show din interiorul măștii?

O muncă uriașă, pe care cei de acasă nu o știu, ci îi văd doar rezultatul. În spatele măștilor sunt oameni puși în situații noi și deloc ușoare, în spatele personajelor sunt zeci de alți oameni care pun în scenă toată povestea și muncesc ore întregi. De la cei care fac costumele, la cei care scriu poveștile, la cei care au grijă de platou, sunet, lumini, etc. Peste toate este presiunea “secretului”.

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Athos Salome jpg
florin zalomir
cub cristian arsinel png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
foto 1 bec economic jpg
Soldati rusi la granita dintre Transnistria si Republica Moldova FOTO EPA EFE jpg
romica tociu lacrimi 2 jpg
image
image
image
image
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg