Corina Caragea: «De ziua mea, pe 31 decembrie, vreau să plec în vacanță»

Ultima actualizare:

Pentru prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV, ziua de 31 decembrie are o dublă semnificație: ziua ei de naștere (va împlini 39 de ani) și ajunul Revelionului. Iată ce planuri are.

Corina Caragea  așteaptă cu drag  provocările  lui 2022
Corina Caragea așteaptă cu drag provocările lui 2022
  • Click!: Se apropie cu pași repezi ziua ta, pe 31 decembrie. Ce-ți dorești la final de an și de ziua ta?

Corina Caragea: Îmi doresc ca anul ce vine să șteargă ca prin minune, la 12 noaptea, ca în povești, cuvântul Covid din viața noastră. Să se încheie pandemia, o poveste urâtă care nu se mai termină. Mi-aș dori să pot pleca în vacanță de ziua mea, așa cum am făcut în fiecare an. Vremurile nu sunt ușoare pentru nici un domeniu de activitate, nici pentru turism nu sunt apele limpezi. Pentru un călător este dificil să planifice o vacanță acum, când restricțiile apar și dispar peste noapte, hoteluri și stațiuni se închid, totul e nesigur, nu chiar totul de fapt - sigur este că bugetul alocat trebuie să fie mai mare, iar programul flexibil. Oricând pot apărea cheltuieli neprevăzute cu teste și carantină. Așadar, nu am avut curaj să planific încă ceva. În nici un an nu am stat până în ultima clipă ca acum, însă nu știu ce va fi.

  • Cum a fost 2021 pentru tine? Cum vrei să fie 2022?

A fost ca un dribling între teste PCR, program de muncă normal, apoi înapoi în 2020, cu multe emoții pentru planurile pe care mi le-am făcut și nu am știut până în ultima clipă dacă vor deveni realitate sau nu. Incertitudinea a caracterizat 2021, deși a pornit ca fiind un an al renașterii și speranței după 2020.

  • Anul acesta ai călătorit așa de mult cum îți doreai?

Da, chiar dacă totul a fost incert, am riscat, iar lista mea de călătorii în 2021 a fost destul de plină - Italia, Seychelles, America, Spania, Dubai.

  • În ce destinații îți dorești să ajungi anul viitor?

Mi-aș dori să ajung în Bora Bora. E o destinație pe care o tot amân. Momentan, lista pentru Moș Crăciun a fost mai scurtă decât lista pentru o plecare în vacanță - teste PCR, formulare de completat, asigurări etc. Așa că Bora Bora mă va mai aștepta puțin.

image
  • Ți s-a întâmplat vreodată să pierzi avionul? Ce ai făcut în acest caz?

Chiar anul acesta către Seychelles. Prima dată. M-am pus pe plâns. De ciudă. Uitasem să completez ceva din lunga listă a călătorului în 2021. Am cumpărat un bilet pentru a doua zi, între timp am cumpărat încă o noapte de cazare în Madrid, unde eram, încă un test PCR etc. Deloc plăcut.

  • Te-ai rătăcit vreodată în vreun oraș?

Da, și mai rău e că mi s-a întâmplat de câteva ori și numai pe drum spre aeroport, când ești presat de timp. M-am speriat zdravăn în Dubai, în Miami, în Madrid. Dar până la urmă s-a încheiat cu bine povestea.

  • Care este orașul care ți-a rămas în suflet pentru totdeauna?

Bali mi s-a lipit de suflet. Datorită oamenilor.

  • Unde ți-ar plăcea să trăiești dacă ai putea?

În Spania. Barcelona sau Madrid. Cred că țara asta le are pe toate și e aproape și de stilul meu și al românilor, mi-ar fi ușor să mă adaptez.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net