Laura Cosoi, noi imagini cu burtica de gravidă! Cum arată actrița însărcinată în cinci luni

Laura Cosoi continuă vacanța de vis din Thailanda. Actrița, însărcinată în cinci luni, se bucură de peisajele uimitoare pe care Thailanda le are de oferit alături de cei mai dragi oameni, soțul și cele două fetițe. Laura a distribuit noi imagini din escapada exotică! 

image

Laura Cosoi se află în Thailanda de mai bine de două săptămâni. Ea distribuie frecvent imagini din vacanță și povestește fanilor cum se relaxează departe de casă.

Laura a fost întrebată de mai mulți admiratori cum a avut curajul să plece la mii de kilkometri distanță de casă cu doi copii și fără ajutorul altcuiva, exceptându-l pe cel oferit de soțul ei. Actrița a oferit răspunsul pe pagina personală de Instagram.

Laura Cosoi este însărcinată în cinci luni Sursă foto: Instagram Laura Cosoi
Laura Cosoi este însărcinată în cinci luni Sursă foto: Instagram Laura Cosoi

"Sunt întrebată des: „Dar sunteți singuri? Ați plecat cu ajutoare? Cum va descurcăți cu doi copii?”Ei bine, da, călătorim singuri și consider că fiecare familie are propriile principii după care se ghidează, deci nu cred că există o rețeta care să se potrivească tuturor. Spre exemplu, adesea și eu mă întreb cum se descurcă cei care călătoresc singuri cu trei copii, cu diferențe așa de mici de vârstă cum sunt fetele noastre, dar voi află în curând, deci nici măcar această întrebare nu mă mai chinuie 😂 La voi cum este? 🌴", a fost mesajul Laurei Cosoi. 

Sursă foto: Instagram Laura Cosoi
Sursă foto: Instagram Laura Cosoi

Actrița a distribuit noi imagini în care burtica de gravidă este vizibilă. Însărcinată în cinci luni, Laura are un tonus bun și radiază de fericire. În imagine, actrița poartă o rochie neagră, iar alături de ea sunt cele două fiice, Rita și Vera.

Laura Cosoi este însărcinată în cinci luni

Laura i-a luat pe toți prin surprindere la finalul anului 2021, atunci când a anunțat că este însărcinată pentru a treia oară. Actrița a dezvăluit că soțul ei, Cosmin, și-ar fi dorit un băiețel, însă este la fel de încântat și pentru faptul că familia lui va deveni mai numeroasă anul acesta, iar cele două fetițe vor avea o surioară. 

Anul 2021 a fost unul dificil pentru Laura, fiind cel în care tatăl ei s-a stins. Actrița a vorbit adesea despre golul pe care moartea părintelui ei i l-a lăsat în suflet, dar a găsit puterea de a merge mai departe și de a-și păstra același zâmbet inconfundabil și optimism cu care n-a obișnuit. 

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au spus marele DA în anul 2015. Pe 11 iunie 2018, Laura Cosoi a devenit pentru prima oară mamă, atunci când a născut-o pe Rita, iar cea de-a doua fetiță, Vera, a venit pe lume pe 15 august 2020.    

Laura Cosoi, vacanță de o lună în Thailanda

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au plănuit să petreacă nu mai puțin de o lună în însorita Thailanda. Nu singuri, ci însoțiți de cele două fiice care profită din plin de nisipul fin și de apa caldă.

Laura este nespus de încântată să observe cât de mult se bucură micuțele de peisajul care le înconjoară, după cum ea însăși a povestit în unul dintre textele scrise pe contul de Instagram. Zilele trecute, întreaga familie s-a plimbat cu barca pe un râu din apropiere, iar imaginile surprinse de actriță par desprinse din "Cartea Junglei".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net